A Spor’dan Konyaspor’a transfer

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

8 yıldır Aspor’da çalışan spor spikeri Mustafa Göksu, kanalla yollarını ayırdı.

Göksu: “Kendi isteğimle ayrıldım…”

Göksu toplumsal medya adresinden yaptığı açıklamada, kanaldan kendi isteğiyle ayrıldığını belirterek şunu lisana getirdi:

“Veda vakti…

8 yılımı verdiğim, kuruluşunda bulunduğum A Spor’dan kendi isteğimle ayrıldım. Ekranda yalnız bırakmayan pahalı izleyicilerimize minnettarım. Kalbini kırdığım kim var ise hakkını helal etsin. Tüm mesai arkadaşlarıma da muvaffakiyetler diliyorum.”

Yeni adresi Konyaspor

Ünlü spor spikerinin yeni adresi de aşikâr oldu. Mustafa Göksu, memleketinin kulübü İttifak Holdingi Konyaspor’un yeni medya irtibat yöneticisi oldu. Göksu, mesleğini bundan daha sonra kulüp irtibatçısı olarak devam edecek.

Mustafa Göksu kimdir?

2000 yılından bu yanadır medyanın ortasında olan Mustafa Göksu, 1980’da Konya’da doğdu. Birinci ve ortaokulu kentinde bitiren Göksu, lise eğitimini ise ailesinin göç ettiği İstanbul’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kamu İdaresi’nden mezun olan Göksu, ünlü spiker Ümit Aktan’ın verdiği dayanakla sunucu ve spikerlik mesleğine başladı. Mustafa Göksu, bugüne kadar Kanal A, Kanal T, TRT, TVNet, A Haber ve A Spor üzere kanallarda çalıştı.