Sezai55
New member
Soyadından dolayı Instagram profili açamıyor. O rapor ediyor Alessandra Mussolini, sosyal ağın politikası nedeniyle kendi adına bir hesabı etkinleştiremeyen FI’nın Avrupa Parlamentosu delegasyon başkan yardımcısı. “Bir gerçeği bildirmek için buradayım – Mussolini gazetecilere açıkladı – dünden beri (iş için çünkü bu platformlar artık çalışmak için gerekli) Instagram hesabımı ‘Alessandra Mussolini’ adıyla açmaya çalışıyorum ve ben engellendi.cemaat politikasına uygun olmadığı söylendi.ben de alessandra mussolini’nin yerine alessandra gramsci,alessandra berlinguer gibi isimler koydum.onlar da benim soyadımı almıyorlar.bu şiddete dönüşen bir önyargı ve şimdi birlikte heyet başkanı Fulvio Martusciello ile Başkan Metsola’ya yazacağız”.
“Bu, siyasi olarak bile hareket etme imkanına ciddi bir sınırlama getiriyor. Avrupa milletvekili olmam bir yana, neden soyadımla Instagram profili açamıyorum?” Mussolini’nin altını çizdi.
FI, davayla ilgili olarak bir de meclis sorusu soracağını duyurdu.
“Bu, siyasi olarak bile hareket etme imkanına ciddi bir sınırlama getiriyor. Avrupa milletvekili olmam bir yana, neden soyadımla Instagram profili açamıyorum?” Mussolini’nin altını çizdi.
FI, davayla ilgili olarak bir de meclis sorusu soracağını duyurdu.