Antalyaspor Göztepe maçı canlı İzlemek için yayın ayrıntıları

İzmirliEfe

New member
Spor Toto Muhteşem Lig, kaldığı yerden devam ediyor! Antalyaspor ve Alanyaspor, Muhteşem Lig’in 2021-2022 döneminin birinci haftasında karşı karşıya geliyor. İki ekip da bu şiddetli maçta elde edeceği skorla lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Pekala Antalyaspor Göztepe maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Ligde cuma ve cumartesi maçlarının akabinde pazar maçları oynanacak. Göztepe Antalyaspor maçını canlı izlemek içinse Bein Sports 2 yayın detaylarıne haberimizden ulaşabilirsiniz. Antalyaspor Göztepe maçı nasıl canlı izlenir?

ANTALYASPOR GÖZTEPE MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Dönemin açılış haftasında Antalyaspor, Göztepe’yi konuk edecek. Antalya Stadı’nda oynanacak çaba saat 21.45’te başlayacak. Antalyaspor Göztepe maçı Bein Sports 2’den canlı izlenebilecek.

ANTALYASPOR GÖZTEPE BEİN SPORTS 2 CANLI İZLEMEK İÇİN YAYIN BİLGİLERİ

Antalyaspor – Göztepe maçı, Bein Sports 2 ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Müsabakayı şifresiz olarak izleyebilmek için kullanıcıların Bein Sports abonesi olması gerekiyor. Öte yandan, TV yerine Bein Sports internet sitesi üzerinden Bein Connect Antalyaspor – Göztepe maçını yayınlayacak. Bein Connect aboneleri bu müsabakayı Bein Connect’ten de izleyebilir.

ANTALYASPOR GÖZTEPE MAÇI CANLI ANLATIM

Lakin Antalyaspor – Göztepe maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.

ANTALYASPOR GÖZTEPE CANLI ANLATIM VE CANLI SKOR