“Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi”nin oyuncuları Malatyalılarla buluştu

KripTon

Member
MALATYA (AA) – Romantik güldürü sineması “Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Öyküsü” sinemasının oyuncuları, çekimlerin gerçekleştiği Malatya‘da seyirciyle bir ortaya geldi.

Kentteki bir alışveriş merkezinin sinema salonunda düzenlenen aktifliğe, sinemanın başrol oyuncularından Bora Cengiz ile oyuncular Alev Oraloğlu ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, sinema gösterimi öncesi, geçen yıl ilçede biroldukca dizi ve sinemanın çekildiğini belirtti.

İlçenin tabiatının sinema ve dizilere uygun olduğunu aktaran Çınar, “İlçede çekilen sinema ve dizilerin en mühimlerinden bir adedinin gösterimini burada birlikte izlemiş olacağız. Yeşilyurt’ta çekilen, ilçenin tarihini, külçeşidini, coğrafyasını, geleneklerini anlatan ve ilçedeki biroldukça görselin ön planda olduğu hoş bir sinema izleyeceğiz.” diye konuştu.

Sinemanın başrol oyuncularından Bora Cengiz ise Malatya’yı gezme fırsatı bulduğunu ve kenti beğendiğini söylemiş oldu.

Cengiz, “Burada kaldığımız surece her şey epeyce keyifliydi. Elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar. Burada bu biçimde bir sinemanın ortasında olmaktan fazlaca memnunum. Bu gösterim vesilesiyle de aranızda olduğumuz için memnunum.” dedi.

Oyunculardan Alev Oraloğlu da Malatya’da daha evvel tiyatro gösterimlerine katıldığını tabir etti.

Malatya’yı beğendiğini ve özlediğini aktaran Oraloğlu, “Malatya’ya gelmeyeli yıllar oldu, fevkalade bir değişim olmuş. Çok büyümüş. Eskilere hasret de var fakat gelişim hoştur. Burada sinema çevirmekten hayli keyifli oldum. Çok hoş bir çalışma oldu.” tabirlerini kullandı.

Sinemanın oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu da sinemaya ağır ilgi olduğunu belirterek, “Bu sinemaya son anda konuk sanatçı olarak geldim. Küçük de olsa bir sahnede oynadım ve Malatya’da çekilmesinden dolayı ayrıyeten onur ve gurur duydum.” dedi.

Seçil Çömlekçi’nin “Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” isimli yapıtından sinemaya uyarlanan ve direktörlüğünü Ahmet Kapucu’nun yaptığı sinemanın başrollerinde Şahin Irmak, Çiğdem Batur ve Bora Cengiz rol alıyor.

AA / Okan Coşkun – Son Dakika Haberleri