Mete
Member
Battlefield 2042 açık betası epey kısa bir süre daha sonra, oyunu ön sipariş edenler yahut etkin bir EA Play aboneliği olanlar için etkin hale getirilecek. Oyunun açık betası 6 Ekim’de başlayacak ve 10 Ekim’de sona erecek. Beta periyodunda kullanıcılar, Fransız Guyanası Kourou’daki Orbital haritasında Conquest oyun modunu oynayabilecek. Bahsi geçen oyun modu, piyade, uçak, kara muharebe ve nakliye araçları ile topyekün bir savaşta bölgeleri denetim etmek için 64 oyuncuya kadar savaşan iki ekibin çarpışmasından oluşuyor.
Açık beta sürümü, evvelki Battlefield oyunlarındaki sınıfları aşağı üst temsil eden sırf dört uzmanı içerecek. Bu dört uzman; Mackay, Casper, Falck ve Boris olarak sıralanıyor. EA, açık beta ile ilgili bir trailer görüntüsünü da resmi olarak yayınladı. Yayınlanan görüntü, oyun ortasından birtakım manzaraları ve savaş ortamlarını barındırıyor. Battlefield resmi YouTube hesabı tarafınca yayınlanan görüntüyü buradan izleyebileceğinizi belirtelim.
EA ayrıyeten, açık beta için sistem ihtiyaçlarını de deklare etti. Buna göre asgarî sistem ihtiyaçları şu biçimde;
Açık beta sürümü, evvelki Battlefield oyunlarındaki sınıfları aşağı üst temsil eden sırf dört uzmanı içerecek. Bu dört uzman; Mackay, Casper, Falck ve Boris olarak sıralanıyor. EA, açık beta ile ilgili bir trailer görüntüsünü da resmi olarak yayınladı. Yayınlanan görüntü, oyun ortasından birtakım manzaraları ve savaş ortamlarını barındırıyor. Battlefield resmi YouTube hesabı tarafınca yayınlanan görüntüyü buradan izleyebileceğinizi belirtelim.
EA ayrıyeten, açık beta için sistem ihtiyaçlarını de deklare etti. Buna göre asgarî sistem ihtiyaçları şu biçimde;
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
- İşlemci: Intel Core i5-6600K
- Bellek: 8 GB
- Görüntü Belleği: 4 GB
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560
- DirectX 12
- 512 Kbps yahut daha süratli internet irtibatı
- Depolama Alanı: 100 GB
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X