Berat Özdemir: “3’te 3 yapıp ardımıza yaslanacağız”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

A Ulusal Kadro’nun alanında Norveç ile 1-1 birliktee kaldığı müsabaka daha sonrası orta saha oyuncusu Berat Özdemir açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Biz 3’te 3 yapıp gerimize yaslanacağız” dedi. İşte ayrıntılar…

“Sağlık olsun, biz epey uygun bir takımız”

Maça epeyce güzel başladıklarını söyleyen Özdemir, “Maça hayli hoş başladık, golü de bulduk. 1-1 olana kadar maçın da hakimi bizdik açıkçası. Birinci yarı biraz topu bırakır üzere olduk fakat gönül isterdi ki epey hoş galibiyetle başlayalım. Ben de birinci maçımda galibiyet yazdırmak isterdim haneme. Sıhhat olsun, biz hayli yeterli bir kadroyuz. Grupta bir kolej havası var, umarım bu kolaj havasını devam ettirebiliriz, daha yeterli bir ekip olup, daha âlâ bir maçlar sergilemek istiyoruz.

“Hala talihimiz var”

Hocamız maça çıkmadan yalnızca sizden 90 dakika boyunca elinizden gelen her şeyi, terinizin son damlasına kadar çaba etmenizi istiyorum demişti. Bugün bayrağımızı en düzgün biçimde temsil etmeye çalıştık. Hala bahtımız var. Hollanda-Norveç maçı var. Biz 3’te 3 yapıp gerimize yaslanacağız. Maçları teker teker tahlil edeceğiz doğal ki de” dedi.