Beşiktaş’ın eski oyuncusundan itiraf: “Koyu Fenerbahçeliyim”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Futbolculuk mesleğinde Beşiktaş, Bursaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor üzere ekiplerde forma giyen şu sıralarda ise teknik yöneticilik yapan Ali Tandoğan, flaş bir itirafta bulundu. Tandoğan, koyu bir Fenerbahçeli olduğunu deklare etti.

Ali Tandoğan: “Koyu Fenerbahçeliydim”

Hürriyet’e konuşan Ali Tandoğan, “her insanın ailesinin tuttuğu bir ekip vardır. Siz de farkına varmadan onların tuttuğu grubu tutarsınız. Ben çok koyu Fenerbahçeliydim. Hala Fenerbahçe sevgim çok yüksek. Bunu inkar edemem lakin ben Beşiktaş’ta oynamak istedim. Bu ortada Fenerbahçe de beni epey istedi. Ersun Yanal bunu birebir kendisi anlattı. O devir Aziz Yıldırım masaya 5.5 milyon dolar koydu lider 10 milyon dolar istedi. bu biçimde ben 22 yaşındaydım. Beşiktaş taraftar kümesinin coşkusu beni daha keyifli edeceği için Beşiktaş’ı tercih ettim” sözlerini kullandı.

Futbolculuk mesleğinde hangi gruplarda oynadı?

2005-2006 döneminde Gençlerbirliği’nden transfer olduğu Beşiktaş’ta 24 maçta 1661 dakika müddet alan Ali Tandoğan, 2 gol atmıştı. Tandoğan, 2006-2007 döneminde 31 maçta 2 gol, 2007-2008 döneminde ise 28 maçta oynadı ve skor üretemedi. Tandoğan, 2008-2009 döneminde 8 defa Beşiktaş forması giydikten daha sonra Bursaspor’un yolunu tutmuştu. Tandoğan, Bursaspor daha sonrasında Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor ve Gaziantep FK formaları giydi ve çabucak sonrasında da futbolu bıraktı.

Teknik yöneticilik mesleği

Beylerbeyi grubunda yardımcı antrenörlük, akabinde Denizlispor’da sportif yönetici ve teknik yöneticilik yapan Ali Tandoğan daha sonrasında ise Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Altay ve Tuzlaspor gruplarını çalıştırdı. Tandoğan son olarak Denizlispor’da bakılırsav yapmış ve 7 maç daha sonrasında kadrodan ayrılmıştı.