Beşiktaşlı futbolcuya reaksiyon yağdı! ‘Kör ettin beni’

İzmirliEfe

New member
BABACAR 1-0 ÖNE GEÇİRDİ

Alanyaspor, Spor Toto Harika Lig’in 13’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Müsabakada dakikalar 14’ü gösterdiğinde Alanyaspor golü buldu. Akdeniz temsilcisinde Efecan Karaca’nın ceza alanına kestiği topta şık bir vuruş yapan Khouma Babacar, kadrosunu 1-0’lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

WELINTON’UN ATILIMI ÇOK KONUŞULDU

Beşiktaş’ın Brezilyalı savunmacısı Welinton Souza, Khouma Babacar’ın attığı golün akabinde tenkitlerin maksadı haline geldi. Atak hazırlanırken Babacar’ı savunmayı bırakan deneyimli oyuncuya siyah-beyazlı taraftarlar toplumsal medyadan reaksiyon gösterdi.

TOPLUMSAL MEDYADAN REAKSİYON GÖSTERİLDİ

Welinton’un bu yanılgısı daha sonrası Beşiktaş taraftarları bir anda deneyimli oyuncu aleyhine tabirler kullandı. Siyah-beyazlı taraftarlar Brezilyalı savunmacının yanılgısı daha sonrası adeta çılgına döndü. İşte Welinton hakkında yapılan o tenkitlerden kimileri…

Beşiktaş taraftarlarının yansıları şöyle:

‘KARİYERİNİN EN RAHAT GOLLERİNDEN BİRİNİ ATTI’

“Top Beşiktaş 18’ine geldiğinde Welinton, Babacar ile eşleşmişti. Ne hikmetse Welinton bir anda aslına bakarsan kapalı olan Emre Akbaba’ya çıkmaya karar verdi ve Babacar mesleğinin en rahat gollerinden birini attı.”

‘HAFTALARDIR DÖKÜLÜYOR SAHADA’

“Welinton haftalardır dökülüyor alanda. Her hafta başka bir yanılgı. Montero var elimizde, Necip var. Yapma hocam, gözünü seveyim yapma ya.”

‘KÖR ETTİ BENİ’

“Welinton kör etti beni gözüme bıçak soktu o hareketiyle. Yanında adam varken beş metre ötedeki adamı savunmaya koştu kafayı yiyeceğim.”

‘AMATÖR OYUNCUNUN YAPMAYACAĞI BİR HATA’

“Maça epeyce yeterli başlıyorsun penaltın verilmiyor daha sonrasında şu yediğin gole bak. Welinton amatör oyuncunun yapmayacağı bir yanılgı yapıyor bir daha. Ligin en makûs savunma sınırına sahibiz valla.”

“SEN FUTBOLCU DEĞİLSİN”