Beşiktaş’ta Muhteşem Kupa Kazanılmazsa Jindrich Trpisovsky Gelecek

İzmirliEfe

New member
Konyaspor karşısında alınan yenilginin akabinde Beşiktaş idaresi, teknik yönetici çalışmalarına başladı. Türkiye Kupası’nda Altay, Harika Kupa’da ise Antalyaspor’la yapılacak maçların sonuçlarını bekleyen yönetimciler, yerli ve yabancı adaylarla görüşüyor.

Yeni hoca gelirse Karaveli altyapıya dönecek

Sabah’ın haberine bakılırsa; Yeni bir teknik adam gelmesi durumunda Lider Karaveli yardımcı antrenör olacak. Altyapı ve U19’un sorumluluğu da kendisine verilecek.

Jindrich Trpisovsky listede

Daha evvel Pinheiro’nun kıyısından dönen Beşiktaş’ta epeyce sayıda isim gündeme gelirken bunlardan biri de Slavia Prag’ın Çekyalı teknik adamı Jindrich Trpisovsky oldu.

3 dönemdir Slavia Prag’da

2017-18 dönemi devre içinden bu yana Çekya grubunu çalıştıran 45 yaşındaki teknik adam, en kuvvetli aday pozisyonunda.

Tek pürüz kontratının 2023’te bitmesi

Kulübüyle 2023’e kadar kontratı bulunan Trpisovsky, Slavia Prag’ı 3 dönemdir şampiyonluğa ulaştırıyor. Başarılı çalıştırıcıyla ilgili Beşiktaş’ın önündeki tek pürüz, 2023’e kadar olan kontratı.

Fenerbahçe’ye rakip oldu

Jindrich Trpisovsky’nin çalıştırdığı Slavia Prag, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu’n Fenerbahçe’nin rakibi oldu. İki grup içindeki birinci maç 17 Şubat 2022’de Kadıköy’de, ikinci maç ise 24 Şubat 2022’de deplasmanda oynanacak.

“Fenerbahçe’yi istiyorum”

Kura öncesi Slavia Prag Teknik Yöneticisi Jindrich Trpisovsky, “Stadyumları ve kulüpleri tanımak isterim. Bu yüzden Fenerbahçe’yi istiyorum. Hoş bir stadyumları var ve fevkalade bir ortam olur. Kurada bize daha evvel oynadığımız gruplar gelsin istemiyorum” sözlerini kullanmıştı.