Bruma: “Beşiktaş’ın bir teklifi oldu”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Galatasaray’ın eski oyuncularından, PSV Eindhoven forması giyen Bruma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu ve yaz aylarında Beşiktaş’tan aldığı teklife yönelik konuştu.

İşte Bruma’nın açıklamaları

“Artık daha olgunum ve güçlenmiş bir oyuncuyum”

“PSV’de emelimiz şampiyon olmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Bunun için gerekli tüm kurallara sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bence Şampiyonlar Ligi’nde olmayı hak ediyorduk. Maksadımız Şampiyonlar Ligi’nde olmaktı lakin olmadı. Galatasaray, Sociedad, Leipzig üzere ekiplerde oynadıktan daha sonra artık daha eksiksiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Daha olgunum, daha gelişmiş ve güçlenmiş bir oyuncuyum.”

“Sporting’in Beşiktaş ile oynadığı maçı izledim”

“Beşiktaş’ın bir teklifi oldu ve diğer teklifler de vardı. Lakin kulüpler içinde mutabakat sağlanamadı, ne oldu, bilmiyorum. Ben PSV’ye odaklanmış durumdayım. Ayrılma konusunda epeyce istekli değildim. İşimi yapıyorum ve önüme gelecekleri bekliyorum. Sporting’in Beşiktaş ile oynadığı maçı izledim. Sporting yeterli iş çıkardı, daha farklı da kazanabilirlerdi. Uygun bir ekip, kusursuz hocaları var ve hayli güzel durumdalar. Umarım bu biçimde devam ederler, onları izlemeyi seviyorum.”

“Portekiz Ulusal Grubu’na dönmeyi diliyorum”

“Belki gelecekte bir gün Sporting’e geri dönebilirim, her şey olabilir. Bu dönem epeyce gol atmak, asistler yapmak ve kadronun kazanmasına yardım etmek istiyorum. Şampiyon olmak birinci gayem. daha sonra Portekiz Ulusal Kadrosu’na dönmeyi diliyorum.”