Canlı Burak Elmas: “Masaya yumruk atmamı bekleyenler var”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Lideri Burak Elmas, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

“Sizlerin önüne çıkmak beni keyifli etmiyor”

Elmas, “Maçlar daha sonrası demeç vermemeye itina gösterdik. Sizlerin önüne çıkmak beni keyifli etmiyor. Mümkün olduğu kadar çıkmak istemiyorum. Fakat bu durum zaruret gerektirdi.

“Masaya yumruk atmamı bekleyenler var”

Bugünkü basın toplantısında öbür beklentiler var. Bugün burada bağırmamı, çağırmamı, masaya yumruk atmamı bekleyenler var lakin bu biçimde beklentisi olanlar bu biçimde bir şey bakılırsameyecekler.

“Türk futbolu tabanı görmüş durumdadır”

Bugün içine geldiğimiz durumda Türk futbolu tabanı görmüş durumdadır. TFF’ye gittiğimizde yalnızca kendi kulübümüz ismine değil öteki kulüpler ismine da adaleti istiyoruz. Kendimize değil, Türk futboluna adalet istiyoruz. Bunu TFF’nin yerine getirmesini bekliyoruz.

“Galatasaray’ın maçını makûs yöneten bir hakeme…”

Değişik maçlarda hakemlere verilen cezalardaki standartsızlığın hakemleri uyarmak gayeli olduğunu da biliyoruz. Galatasaray’ın maçını makus yöneten bir hakeme sonraki hafta maç vermenin, ‘Siz Galatasaray’a karşı kusur yapsanız da bunu geçiştiririz’ demek olduğunu, hakemlere bu biçimde bir ileti olduğunu biliyoruz.

“Tüm kulüplerle bir arada hareket edeceğiz”

Mevcut federasyon kulüplere karşın misyonuna devam etmekte kararlı. Tüm kulüplerle birlikte hareket edeceğiz. Adaletin olduğu alanda Galatasaray’ın nasıl bir performans ortaya koyduğu Avrupa Arenası’ndaki sonuçlardan da aşikardır.

“TFF’yi istifaya mı davet ediyorsunuz?”

TFF’yi istifaya davet etmiyorum, bu bir mecburiyet. Kulüplerin iradesine karşın bu nazaranvi sürdürüyorlar.