Cicaldau yanıtladı: Galatasaray’a transfer olsun isterim

İzmirliEfe

New member
Galatasaray’da forma giyen Alexandru Cicaldau, Rumen basınına açıklamalarda bulundu.

Digi Sport’a konuşan kelamlarına Galatasaray’a transfer sürecini anlatarak başladı.

‘Galatasaray’da düşümü yaşıyorum’

Alexandru Cicaldau, “Galatasaray taraftarlarının daha evvel biroldukça kere görüntüsünü izlemiştim lakin yaşadıklarım, hayal ettiklerimin fazlaca ötesinde. Taraftar hayli tutkulu. Galatasaray’da hayalimi yaşıyorum zira her şey mükemmel; taraftarlar, idman tesisleri, egzersiz, soyunma odasındaki atmosfer, yemek, yaşadığım yer” dedi ve ekledi:

Kadro arkadaşları Alex diye çağrıyor…

“Taraftarlar beni Cicaldau olarak çağırıyor fakat ismimi gerçek biçimde söylemeleri güç. Grup arkadaşlarım ise kulüpte ve soyunma odasında beni Alex diye çağırıyorlar.”

‘Galatasaray’da aile ortamı var’

Arda Turan, Muslera, Feghouli ve Babel’e geçmişte hayran olduğunu söyleyen Cicaldau, “Galatasaray’da deneyimli futbolcular bana karşı sıcak davrandı. Bu durum beni sahiden epeyce etkiledi. Ekipteki arkadaşlarımdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bana birinci geldiğim günden itibaren hayli sıcak yaklaştılar, hepsi 10 numara beşerler hakikaten. Galatasaray’da aile ortamı var.” sözlerini kullandı.

‘Morutan’ın transferi ikimize de yaradı’

Morutan’ın Galatasaray’a transfer olmasının kendisini olumlu istikamette etkilediğini söyleyen Rumen futbolcu, “Morutan’ın transferi ikimize de yaradı. Birbirimizi genç yaşlarımızdan beri tanıyoruz, artık daha da yakınız. Ortamızda 2 blok var, birlikte dışarı çıkıp yemek yiyoruz. Marsilya maçı durduğunda yanına gidip daha evvel hiç yaşamadığımız tecrübeleri birlikte yaşadığımızı ona söylemiş oldum. O maçta da tribünde hayli fazla Türk taraftar vardı.” açıklamasında bulundu.

‘Andrei Ivan’ın transfer olmasını isterim’

Muvaffakiyetinin sırrını çalışmak olarak nitelendiren Alex Cicaldau, Craiova’dan Andrei Ivan’ın Galatasaray’a transfer olmasını istediğini söylemiş oldu.

Andrei Ivan, Craiova’da bu dönem 8’i birinci 11, 9 karşılaşmda oynadı ve 2 de gol attı.