Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlandı: Çok sayıda kurum için atama sonucu

Eftal

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, 233 sayılı Kanun Kararında Kararname’nin 8’inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3’üncü hususları mucibince, Türkiye Petrolleri A. O. İdare Konseyi üyeliğine Kutluhan Taşkın, Et ve Süt Kurumu İdare Heyeti üyeliğine Sezai Aydın, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş. İdare Konseyi üyeliğine Yasin Kalem, Elektrik Üretim A.Ş. İdare Şurası üyeliğine Feyza İleri, Kıyı Emniyeti İdare Şurası üyeliğine İlyas Tufan, Tarım İşletmeleri İdare Şurası üyeliğine Nuri Uslu, Devlet Materyal Ofisi İdare Konseyi üyeliğine Mustafa Koç ve Ömer Karademir atandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüklerine ait atama kararları da Resmi Gazete’de yayımlandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2. Ve 3. Unsurları yeterince Ulusal Eğitim Bakanlığı, Şanlıurfa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in yerine Fevzi Kurt atandı. 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2. Ve 3. Hususları yeterince de Devlet Su işleri Genel Müdürlüğünde Bölge Müdürü olan İsmail Kaya ve Göktuğ İlter vazifeden alınırken yerine Emrah Köleoğlu atandı.