Donk: Herkes bu pasları atabileceğimin farkında

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Üstün Lig’de Beşiktaş ile 1-1 birliktee kalan Kasımpaşa’da Ryuan Donk performansıyla öne çıktı. Lacivert-beyazlıların kaptanı, Umut Bozok’un golünde savunma gerisine attığı topla konumun hazırlayıcısı oldu.

Donk maçın akabinde yaptığı açıklamada, “Herkes bu stil paslar atabileceğimin farkında, hayli âlâ vakit içindemayla atılmış epey âlâ bir pastı ve çabucak sonrasında da yeterli bir bitiricilikle golü bulduk. Bunu daha fazla denememiz lazım belki” diye konuştu.

‘Gol atmakta zorlanıyoruz’

Galatasaray’dan ayrıldıktan daha sonra Kasımpaşa’nın yolunu tutan deneyimli futbolcu şunları söylemiş oldu: “Gol atmakta biraz zorlanıyoruz lakin maç içerisinde uygun bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. bu türlü devam etmeli ve maç kazanmalıyız.

Sıkıntı bir devirden geçiyoruz, her insanın çaba etmesi ve gururuyla oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu yaparsak bu sıkıntı vakit içinderdan çıkarız diye düşünüyorum. Savunma manasında güzel işler yapmaya başladık.”

Umut Bozok’un 6. gol sevinci

birliktelik golünün sahibi Umut Bozok ise, “Forvet asistsiz bir şey yapamaz. Bana hoş asistler yapıyorlar. Çok şükür bugün gol attım. 6 gol oldu, inşallah bu biçimde devam ederiz. Bu vakit içinder bizim durumumuz makus aslında lakin maçta her vakit yüzde yüz olmamız lazım. Artık Başakşehir maçına hazırlanmamız lazım” açıklamasında bulundu.