Erol Bulut amacını deklare etti!

İzmirliEfe

New member
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Yöneticisi Erol Bulut, yeni dönem için çalışmaların yeterli gittiğini belirterek, “Bu sene amaçlarımızı üst sıralarda tutuyoruz. Ekibe bakacağız, tahliller yapıyoruz. Gerçek bireyleri yan yana getirip başarılara imza atmak istiyoruz” dedi.

Teknik yönetici Erol Bulut, amacı olan bir ekibe geldiği için keyifli olduğunu söylemiş oldu.

“Hedefi olan bir kulübe gelmek istedim”

Bulut, “Kulübün gayelerini biliyorum. Bu sene gayemiz üst sıralarda yer alabilmek. En uygununu yapmaya çalışacağız. Bunun futbolcu, idare ve medyamızla birlikte olması gerekiyor. Ben değil, biz olarak yola çıkıp, sonuna kadar götüreceğiz. Büyük bir kulüpten ayrıldığımda amacı olan bir kulübe gitmek istedim. 2 sene evvel de bir daha Gaziantep FK ile görüşmüştüm. Son 2 yıldır Gaziantep FK birinci 10 içerisinde yer alan bir grup.” dedi.

“Yabancı sayısı özgür olmalıdır”

Yabancı sınırlaması hakkında da görüşlkerini belirten Bulut, “Şu an hem Avrupa tıpkı vakitte Türkiye’de transfer ile ilgili hareket yok. Kadroya bakacağız, tahlil ediyoruz. Eksiklerimizi idaremize sunacağız. Yanlışsız şahısları yan yana getirip oynatmak istiyoruz. Yabancı sayısı özgür olmalıdır. Kısıtlama ile alt yapıdan güzel oyuncu çıkmaz. 14 yabancı özgürken daha fazlaca yurt dışına oyuncu gönderdik. Bu kulüpte hak eden oynayacak” diye konuştu.