Falcao’dan Galatasaray’a hoş haber!

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – DIŞ HABER

Galatasaray’a 2019 yaz döneminde bedelsiz olarak katılan Radamel Falcao’nun geldiği dönemden itibaren yaşadığı sakatlık sıkıntıları gündemden düşmemişti.

Buna ek olarak 5 milyon Euro’luk yüksek maaşı da sarı-kırmızılı kulübe ekstra yük oluyor.

Burak Elmas net konuştu

Galatasaray Lideri Burak Elmas, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Falcao ve Feghouli’ye fiyatlarını ödememizin mümkün olmadığını söylemiş oldum ve onlardan kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim.” demişti.

Burak Elmas: "Falcao ve Feghouli'ye ücretlerini ödememizin mümkün olmadığını söyledim ve onlardan kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim."
?
?
pic.twitter.com/OwYXVLjByk

— Ajansspor (@ajansspor) August 2, 2021

Falcao’yla ilgilenen kadrolar var

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre Portekiz gruplarından Braga, Radamel Falcao ile ilgileniyor lakin Kolombiyalı oyuncunun yüksek maaşı onlar için de sorun olabilir.

Arap yarımadası

Öte yandan Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katar’dan biroldukca grup da Falcao ile ilgileniyor.

Falcao’nun performansı

35 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Galatasaray formasıyla geldiğinden bu yana toplamda çıktığı 41 maçta 20 gol ve 3 asist yaptı.