Fatih Terim’den maç sonu itiraf: “Hakem ‘şanssızlık’ dedi”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılaştığı Marsilya’dan 1 puanla döndü. Teknik yönetici Fatih Terim maç sonu açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, “Marsilya ile yalnızca Fransa’da değil rastgele bir yerde de oynamak sıkıntı. Dersimize güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Cengiz’le birlikte iki kenarı genişte kullanan bir grup. Çok adamla da atak yaptıkları için Berkan’la yeterli kapattık” dedi.

‘Cicaldau boş kaleye vuracaktı’

Son dakikalarda sıkışmalarının doğal olduğunu vurgulayan Terim, maç içerisindeki bir konuma dikkat çekerek, “Cicaldau boş kaleye vuracaktı lakin hakeme takıldı. Kale boş kaleci yok. Hakeme gösterdik, ‘Şanssızlık’ dedi” tabirlerini kullandı.

Terim: Namağlup liderlik hoş

Fatih Terim, “Lider kaldığımız için, yenilmediğimiz için memnunum. Benim ekiplerim en epey gol atan gruplar listesinde daima önde olur. Gol hükümdarları daima bizden çıktı. Bu sorunu da gidermemiz gerekiyor. Hiç yenilmeden önder olmak da beğenilen bir şey. Bu platforma yakışıyoruz. Avrupa’da olmayı hak ediyoruz ve buraya yakışıyoruz diye düşünüyorum” yorumunda bulundu.