Fenerbahçe de istemişti! Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’ı niye tercih etti?

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-

UEFA Avrupa Ligi’nde 3. maçında Galatasaray, Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılara 3 puanı getiren golü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Cimbom’da performansıyla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu hakkında eski hocası Kemal Kılıç’tan açıklama geldi.

Terim’le görüştüm, olumlu referans verdim

Radyospor’da Oleycom’un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Kemal Kılıç, “Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’a transferinde Fatih Hoca(Terim) ile görüştüm ve olumlu referans verdim. Fatih Hoca ile görüştükten daha sonra Galatasaray izleme takımında Gürcan Aday, biroldukca kere Kerem’i izledi. Kerem’i Galatasaray haricinde Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’de fazlaca istemişti.

Kerem Aktürkoğlu, G.Saray’ı niye tercih etti?

Transfer sürecinde Kerem Aktürkoğlu ile konuştum ve mesleği açısından Galatasaray’ı tercih etmesinin kendisine yarar sağlayacağını söylemiş oldum. Bunun da niçini gençlere talih veren Fatih Terim’le çalışmasını istememdi. Kerem Aktürkoğlu da Galatasaray’ı tercih etti. Kerem bu dönem oyunsal manada evrim değiştirdi. Toplu alanda ve topsuz alanda fazlaca etap kaydetti. Kerem için tipik kanat-forvet diyebiliriz. Kerem’in şu anda tek eksiği set oyununda daha sakin olabilir. Kerem, Galatasaray’dan Avrupa’ya gidecektir. Çok savlı kelamlar söylüyorum. Ama Kerem’i fazlaca uygun tanıyorum.” dedi.

17 maçta 3 gol, 3 asist

23 yaşındaki genç futbolcu bu dönem 15’i birinci 11, 17 maçta oynadı ve 3 gol, 3 asist yaptı.

Kemal Kılıç’la Erzincan’da çalıştı

Kerem Aktürkoğlu, 2019-2020 döneminde 24 Erzincanspor’da Kemal Kılıç’la bir arada çalışmıştı.