Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Altay maçındaki gol ve asistini anlattı

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Fenerbahçe, Üstün Lig’in 3. hafta maçında Altay’ı deplasmanda 2-0 mağlup etti. Performansıyla maça damga vuran genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

‘Bu dönem genç oyuncular epey talih buluyor’

Attığı golü anlatan ve Vitor Pereira’nın genç oyunculara baht vermesinden dolayı yaşadığı memnunluğu lisana getiren Ferdi, ”Top kenara açılmıştı, daha sonra topa müdahalem oldu ve oyunda tuttum. 18’den şu çektim ve gol attım, bundan dolayı epeyce memnunum. Bu dönem genç oyuncular fazlaca baht buluyor. Hocamıza da teşekkür ederim, bize güveniyor. Bunu hissettiriyor. Helsinki maçından daha sonra da hocam benimle konuştu ve benden şad olduğunu söylemişti. Ben de bugün gol ve asist yaptım. Gol ve asistimi hocama armağan ediyorum” biçiminde konuştu.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’deki 8. golünü attı

Fenerbahçe’de genç futbolcular gollerine devam ediyor. Muhammed Gümüşkaya ve Fatih Yiğit Şanlıtürk’ten daha sonra sahneye çıkan isim Ferdi Kadıoğlu oldu. Maçın 51. dakikasında sol kanatta topla buluşan Ferdi Kadıoğlu 2 oyuncudan sıyrıldı. Topu bir süre ceza yayına paralel sürüp sağ ayağının üstüyle sert vurdu. Sarı-lacivertli oyuncu bu biçimdece Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i çaresiz bıraktı. Bu dönem birinci defa gol sevinci yaşayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli gruptaki 8. golüne (6 lig, 2 kupa) imza attı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen dönemi tek golle kapatmıştı.