Fi'nin gençlerinden Federez: “Her zaman herkesle karşılaştırmaya hazır. Soldan atık aldım”

Sezai55

New member
“Varlığımın bilgi dünyasında kısa bir devre yarattığının farkındayım ve aynı zamanda çok fazla öfke. Forza Italia Kongresi'nin 'Konuk Yıldızı', izleyici tarafından alkışladığı 'konuk yıldızı' diyor. Rapçi, podcast'lerinde diyaloga katılma davetiyelerini ilgilendiren “kişisel istatistiksel olarak” dikkat çekiyor: “Yıllar boyunca, insanları her podcast ve sol muadili olan insanları her zaman tartışmak için masaya oturtmayı reddediyorlar. Sonra ekledi: “Bugün kimseye oy vermem”.

Fedez Metamorfoz, Forza Italia'nın gençlerinin toplanmasına gidecek

Matteo Pucciarelli tarafından

29 Mayıs 2025

Partinin büyük isimleri, Ulusal Sekreterden başlayarak Forza Italia Gençlerinin Kongresi'ne de geldi. Antonio Tajani etkinliği kim açtı. Sonunda, Roma Palazzo Dei Kongresi, Acclaming ile seçildi Simone Leoni Genç Blues Yeni Sekreteri.

Slogan “gelecek şimdi”. Forza Italia'nın kurucusunun görüntüleri, Silvio BerlusconiRoma'ya gelen yaklaşık bin çocuğu, 'mavi' yeni organizasyon yöneticisine oy vermeyi seçen 650 delege de dahil olmak üzere hoş geldiniz. Simone Leoni. Şövalyenin fotoğrafları Maxi posterlerle kaplı duvarların her yerinde öne çıkıyor.

Süper Guest, mavi tarafından memnuniyetle karşılanan Federez Stefano BenigniMavi Gençlik Hareketi Giden Sekreteri ve Giuseppe Cruciani. “Yeni Belediye Başkanının iki yıl içinde oylanacağı” Milano'da “olan” iyi bir şey “tanımlıyor” Şimdi düzeltilemez “. Referans belediye başkanına Beppe Sala“Belediye Başkanı Etkileyici” i tanımlar. COVD'den sonra, ilk Milanlı vatandaş ona teslim edildi ve Chiara FerragniAltın Ambrojino. Ve bu dönem hakkında, Federez bir bölüm anlatıyor: “Eski wife'm ve ben bir San Raffaele'nin yoğun bakım ünitesinin inşa edilmesine yardımcı olduğumuzdan beri, ailesi tarafından iletişime geçildik. Elon MuskBana solunum yapmak istediğini söylüyorlar, ancak her Avrupa ülkesinin ihtiyaçlarının ne olduğunu anlamak istiyor. Bana anketleri gönderdi. On gün süren sürekli iş yaptım, bir noktada aradım Di Maio Ben de ona dedim ki: 'Seni bu yapamam çünkü her zaman sahneden söylüyor – Elon Musk'un kardeşinin karısını aradım ve ona neden Dışişleri Bakanı aramadığını sordum ve cevap şuydu:' Çünkü senden daha fazla güveniyoruz '. “

Daha sonra rapçi, ona göre “önümüzdeki on beş yılın temasını temsil eden akıl sağlığı temasına odaklanıyor. Bu bir lüks olamaz. Psikologlar bonusu talebi tatmin edemez. Son yılların siyasi tartışmasının merkezinde bu konuyu hiç duymadığım”.

Berlusconi'nin adalet vizyonunun ne hisselerine ilişkin soruyu cevaplayarak Federez, “Cildimde yaşadığım ve bir gencin gözleriyle nasıl gördüğümle karşılaştırıldığında, fikrimi değiştirmemi sağlayan bir şey, bir gizemin inşa edilebileceği gibi, bir suç var, o zaman, ön plan araştırmasının ihlal edilmesi mümkün olmadığı için, ön plana sahip olmadığı için, önlemin mümkün olmadığı için mevcut olmadığı için ihlal edilmesi mümkün değil. “, Önemli olan, Federez için”, kayıp insanlara saygıdır “. Ve açıklıyor: “Gördüm Michele Santoro Berlusconi'ye silahların onurunu verin. Gördüğümde Marco Travaglio Berlusconi hakkında bir kitap yapmak ölümünden sonra Marco Travaglio'nun cepleri için yararlı olmasa da bana tamamen işe yaramaz görünüyor ”.

Günden memnun Antonio Tajani ve Maurizio Gasparri (Mavi Grup Lideri'nin hatırladığı gibi, Fedez ile yıllar boyunca “güçlü tartışmalar” yapmıştı). “Çünkü – Forza Italia Sekreteri – Gençlik Hareketimizin tarihinde bir dönüm noktasını temsil ediyordu. Büyüyen ve içerik savaşları yapmaya hazır olan bir yönetici sınıf var. Son tartışmayı duyanlar” Federez ile “bile bizim gibi düşündüğünü fark etti”, Dışişleri Bakanı'nı sona erdirdi. Ve FI'nın grup lideri şunları ekliyor: “Her şeyden önce, Federez'in birçok temada zaman içinde aldığı pozisyonlar göz önüne alındığında, Tajani'nin açıkladığı gibi, bir konuk, tıpkı bir misafir davet edenlerin, fikirlerini düşmanlarla değiştirmelerini talep etmemesini talep etmediği gibi, kendilerini davet ettikleri gibi tutar.