Galatasaray taraftarı Sacha Boey’in telefonunu bozdu!

İzmirliEfe

New member
Geçtiğimiz günlerde ulusal kadro tercihini Kamerun’dan yana kullanan Sacha Boey özel bir röportaj vererek Galatasaray’a transfer hikayesini anlattı.

Telefonum bozuldu sandım

Boey “Transfer olduğumda Cumartesi günü buraya birinci geldiğimde arkadaşlarımla yemek yiyordum. Instagram’da takipçilerime bakıyordum o sırada. daha sonra gözlerime inanamadım. Telefon bozuldu sandım. Bir anda 50 bin takipçim oldu.”

Golden daha sonra hiç bir şey duymadım

“İlk maçımda İskoçya grubuna karşı oynuyorduk. Fakat bir türlü gol atamıyorduk. Yüklendik olmadı. daha sonra onlar attı öne geçti. Bastırdık lakin bir daha atamadık. 60. dakikada top bana geldi, ilerledim. Çapraz bir şut attım. daha sonra hiç bir şey duymadım.”

G.Saray’ı seçtim

“Beni Celtic ve Galatasaray istedi. Celtic’i reddettim. Zira Galatasaray inanılmaz bir grup. Türkiye’nin en büyük kadrosu. Burda kalarak kupalar kazanmak istiyorum.”

Hakimi benim idolum

“Attığım golden daha sonra kayarak sevindim ve dizimi yaktım. Lakin bana bir şey olmaz. PSG maçında Neymar’ı kolundan tuttum ve hiç bir yere gidemezsin dedim. İnanlmazdı. Lakin Hakimi benim kahramanım. Süper bir oyuncu. Çağdaş bir sağ bek. İdolüm kendisi”