Galatasaray’ın kondisyonerini yaralayan sanığa 1 yıl mahpus istemi

İzmirliEfe

New member
2019-202 döneminde Üstün Lig’in 3’üncü hafta gayretinde Galatasaray’ın 3-2 üstünlüğü ile sona eren uğraşın son dakikalarında Galatasaray yedek kulübesi ile Kayserispor’un Batı tribününde yer alan taraftarlar içinde kelamlı tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışma kararı Kayserispor taraftarı Serkan D.’nin konuk ekip Galatasaray’ın İtalyan kondisyoneri Alberto Bartali’nin sırtına tekme atarak yaraladığı argüman edildi.

Dava açıldı

Güvenlik kameralarının incelenmesi kararı Serkan D.’den şikayetçi olan İtalyan kondisyoner Bartali’nin şikayeti üzerine Serkan D., hakkında ‘sıradan yaralama’ kabahatinden 4 aydan 1 yıla kadar mahpus cezası istemiyle dava açıldı.

“Kimseye saldırmadım”

Kayseri 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafınca kabul edilen iddianamede sözüne yer verilen Serkan D., “Maçın son dakikalarına gerçek Galatasaray yedek kulübesinden bize gerçek küfür ettiler. Kimseye saldırmadım. Küfür etmedim. Suçsuzum” dedi.

“Sırtıma tekme atıldı”

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nda kulüp tercümanı eşliğinde tabiri alınan şikayetçi Alberto Bartali ise, “Taraftarlar tarafınca tahrik edildik. Bize kimi kelamlar söylemiş olduler. Biz profesyonel beşerler olduğumuz için bu biçimde şeylere aldırış etmedik. daha sonra birisi sırtıma tekme attı. Kendimi alana attım. Kim olduğunu görmedim. Şikayetçiyim” sözlerini kullandı.

Sanık Serkan D., önümüzdeki günlerde birinci sefer hakim karşısına çıkacak.