Gervinho: ‘Trabzonspor’a şampiyon olmak için geldim’

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-

Trabzonspor’un takımına kattığı hamle oyuncusu Gerviho basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor’u niye tercih etti?

Trabzonspor’a transfer sürecini anlatan Gervinho, “Buraya gelme sebebim, Abdullah Avcı ile ilgili düzgün hislerim vardı. Projenin de geleceğine inandım. Burada oynayan eski futbolcularla konuştum ve geldim. Daha evvel Zokora ile konuştum. Trabzonspor taraftarların oluşturduğu atmosferden haberim var. Şu an ekip ortasındaki ortam da fazlaca güzel. Şu an her şey yolunda.” dedi.

‘Şampiyon olmamak için sebep yok’

Trabzonspor’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini tabir eden Fildişili yıldız, “İnşallah dönem sonunda şampiyon oluruz. Trabzonspor’a şampiyonluk için geldimBüyük gruplar şampiyon olmak için oynar. Trabzonspor da büyük bir kulüp. Şampiyon olmamak için bir sebep yok.” dedi.

‘Coşkulu karşılama beni keyifli etti’

Trabzonspor taraftarına da farklı bir parantez açan 34 yaşındaki golcü, “Taraftarlar olmadan oynamak fazlaca garip. Ben bunu benimsemiyorum. Biz sportmenler taraftarlarla oynamaya alışkınız. Havalimanı’nda taraftarımızın coşkulu karşılaması beni fazlaca memnun etti.” diye konuştu.