Muskious
New member
Bu ayın başlarında Intel, yeni mimari ve yüksek performansa sahip yeni 12. jenerasyon işlemcileri piyasaya sundu. Kısa bir vakit daha sonra işlemcilerdeki E-çekirdeklerinin, DRM yazılımını kazara öteki bir sistem olarak tanımasına sebep olduğundan ötürü oyunları çalıştırmada sorun yarattığı farkedildi. Gigabyte firması, bu meseleye tahlil olarak yeni GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasını Z600 serisi anakart platformu için piyasaya sürdü. Windows tabanlı bu yazılım, E-çekirdeklerini sorun oluşturmaması için süratli bir biçimde açıp kapatabiliyor.
GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasının en son BIOS sürümüne gereksinim duyduğunu belirtmekte yarar var. Kullanıcılar, rastgele bir karmaşık heyetim olmadan, yardımcı programın kullanıcı arayüzü aracılığıyla E-çekirdeklerin durumunu kolay kolay denetim edebilir. GIGABYTE DRM Fix Tool ve ilgili BIOS, Gigabyte resmi sitesinde mevcut olarak bulunuyor. Ayrıyeten GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasını bu linkten direk olarak ta indirebilirsiniz.
GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasının en son BIOS sürümüne gereksinim duyduğunu belirtmekte yarar var. Kullanıcılar, rastgele bir karmaşık heyetim olmadan, yardımcı programın kullanıcı arayüzü aracılığıyla E-çekirdeklerin durumunu kolay kolay denetim edebilir. GIGABYTE DRM Fix Tool ve ilgili BIOS, Gigabyte resmi sitesinde mevcut olarak bulunuyor. Ayrıyeten GIGABYTE DRM Fix Tool uygulamasını bu linkten direk olarak ta indirebilirsiniz.