Göztepe maçı öncesi 1,5 saatlik görüşme! Mesut Özil…

İzmirliEfe

New member
Buzlar eridi

Pereira ile Mesut Özil içindeki buzlar Galatasaray ile oynanan derbi daha sonrasında eridi… Sarı- Lacivertliler’in dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Galatasaray maçındaki performansı ve attığı gol ile Portekizli çalıştırıcının da ön yargısını kırmış oldu. Pereira bir manada ona zeytin kısmını uzattı.

“Maksimumunu vermelisin”

Fotomaç’ın haberine göre; Pereira’nın Mesut Özil ile evvelki gün 1.5 saat özel olarak görüştüğü ve bu toplantıda, “Ligin geri kalan kısmında senden azamî biçimde yaralanmak istiyorum” dediği öğrenildi…

Mesut Özil’in morali tepe yaptı

Mesut Özil’in hocasının söylemiş olduği kelamlar daha sonrasında moralinin daha da yükseldiği açıklandı. Bu ortada teknik yönetici Vitor Pereira, yavaşça sakatlığı bulunan Mesut Özil’in Göztepe maçına meselesiz hazır olması için direktif verdi.

Derbi daha sonrası Pereira’ya teşekkür etti

Galatasaray galibiyetini Fenerbahçe topluluğuna armağan ettiklerini söyleyen Mesut Özil, “Ben Fenerbahçe ile büyüdüm. Küçüklüğümden beri maçları izlerdim, allah nasip etti ve buraya geldim. Burada gol atmak beni fazlaca memnun etti. Hocam ve herkese teşekkür ederim” tabirlerini kullandı.

Bu dönem 5 gol attı

Bu dönem Fenerbahçe formasıyla 14 maça çıkan deneyimli yıldız bu maçlarda 5 gol atarken bir de asist yaptı.