Günay Güvenç: Kâfi ki N’Sakala ayağa kalksın

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Muhteşem Lig’de Beşiktaş ile golsüz birliktee kalan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları maç sonunda Fabrice N’Sakala’nın durumunu kıymetlendirdi.

Kaleci Günay Güvenç, “Burada maçı konuşmak için gelmedim. Çok üzüldük. Biz birbirimize takviye çıkarız her vakit. Necip epeyce güzel müdahale etti, hatta sprint attı. Kendisini tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası’nda da Eriksen olayı vardı. Bu ortalar biraz artmaya başladı” dedi.

Deneyimli kaleci şöyleki devam etti: “Beşiktaşlı hoca ve tabiplere sordum, durumu yeterliymiş. Şayet hastanede kalırsa ben de yanına uğrayacağım. Maç 0-0 bitti, iki taraf da 1 puanı hak etti. Sıhhat birinci evvel geliyor. N’sakala ayağa kalksın ortamıza katılsın, en değerlisi o.”

Stelios Kitsiou: N’Sakala’nın durumu epeyce ürkütücüydü

Yunan futbolcu Kitsiou da “Çok ürkütücüydü bunu alanda görmek. Umarım Fabrice bir an evvel güzelleşir ve ortamıza katılır. Sağlıktan daha değerli bir şey yoktur. Birinci yarı istediğimiz oyunu alana yansıttık. Belirli bir planımız vardı. İkinci yarı fırsatlar vardı fakat top içeriye girmedi” yorumunu yaptı.