Kariyer Ayrılması, Nordio: “Ne kadar çok saldırırlar ve reformu daha fazla sürdürürüz”

Sezai55

New member
Carlo Nordio Adalet reformunu geri çekmez.

“Sonunda, uzun yıllar sonra, suç odalarının her zaman özgürlük ve gerçek yargı kültürü bayrağı olarak getirdiği kariyer ayrılmasını uygulamayı başardık. Neredeyse yarıya doğru, devam etmeyi planlıyoruz. Bizi çeşitli şekillerde korkutmaya çalışın, reformu dibe getirme arzumuz daha fazla güç, titizlik ve kararlılıkla artar “. Böylece, İtalyan ceza odalarının yargı yılının açılışıyla bağlantılı olarak müdahale eden Adalet Bakanı.

Nordio, “Mart ayına kadar onaylanmalı ve yaz aylarında kesin bir onay almalı,” diye ekledi. “Daha sonra, bu kadar karmaşık bir konu için umduğum referandum olacak, aynı zamanda yüksek sivil hassasiyete sahip olacak, egemen insanların değerlendirilmesine maruz kalması iyidir. Korkmuyoruz – sonuçlandırılmış -, güveneceğiz. Halkın iradesi üzerine, boş önceden tasarlanmış veya paket öncesi formüllerden oluşan bir tartışma umuyoruz “.

Hapishaneler: 2 yıl içinde 8 bin yeni yer planlayın, intiharlar bir acı yüküdür

Nordio ayrıca hapishaneler konusuna ve hapishane kurumlarındaki intihar sorunu üzerine müdahale etti. “Yapamadığımız birçok şey için pişmanlığımı ifade ediyorum, ceza odalarınız tarafından hapishane durumu ve intiharlara da getirilen eleştirileri de biliyorum. Bu, sahip olduğumuz ve sahip olduğumuz bir acı yüküdür. Her günü düzeltmek için deneyin, bu boşluğu doldurmanıza izin verecek bir hapishane planımız var.