Lider Gürkan, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kadrosunu ziyaret etti

KripTon

Member
MALATYA (Bültenler) – Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, Üstün Lig’in 21. Haftasında alanında Göztepe ile karşılaşacak olan Öznur Kablo Yeni Malatya spor‘un idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir ortaya geldi.

Lider Gürkan’a Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, Ticaret Borsası Lideri Ramazan Özcan, Öznur Kablo Yeni Malatya spor İdare Konseyi Üyesi İlhan Çelebi, ESOB’a bağlı oda liderleri ve taraftarlar eşlik etti.

Son maçlarda yapılan hakem yanılgılarından dolayı Öznur Kablo Yeni Malatya spor‘un haksızlığa uğradığını ve bu manada ilgili yerlerle görüşmeler yaptığını söz eden Malatya Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, ” Malatya spor‘umuzun yanında olma günüdür. Bizlerde bugün ekibimizi ziyaret ediyoruz ve takviyelerimizi teyit ediyoruz. Yeni Malatya spor‘umuzun bilhassa son oynanan Kayseri spor ve Trabzon spor maçlarında büyük haksızlığa uğradığını müşahede ettik. Bu haksızlığı telin ettiğimizi söz etmek istiyorum.Bu manada Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde Malatya spor‘umuza yapılan haksızlıkların bir an evvelden son bulması noktasındaki isteklerimizi Malatya halkı ismine söz ettik. Yeni Malatya spor‘umuzun pahalı futbolcuları ve teknik heyeti alanda ter dökerken, bir taraftan da milyonların ardında olduğu Yeni Malatyasporluların gönüllerini hüsrana uğratmak hiç kimsenin hakkı, hukuku ve haddi değildir. Bilhassa futbol federasyonuna, hakemler şurasına ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sesleniyorum. İnsanlarımızın hislerini köreltmenin hiç kimsenin hakkı olmadığını söz etmek istiyorum. Bundan daha sonraki süreçte Yeni Malatya spor‘umuza muvaffakiyetler diliyorum. Hakemlerimizin tarafsız ve objektif uygulamalarını alanda görmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Teknik Yöneticimiz Marius Şumudica’nın şahsında futbolcularımızın çalışmalarını tebrik ediyorum. Bugün ligde bulunduğumuz yer âlâ bir yer değil. Bu haftadan itibaren bütün futbolcularımıza ve teknik heyetimize itimadımızı teyit ederek galibiyet serisine başlamalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan’a dayanakları için teşekkür eden Öznur Kablo Yeni Malatya spor Teknik Yöneticisi Marius Şumudica, “Şehrimizin büyüklerini yanımızda görmemiz benim için hayli kıymetli bir şey. Bu bize daha fazlaca inanç veriyor. her insanın söz ettiği ve tüm Türkiye’nin de gördüğü üzere son iki, üç maçtır resmen hakemlerin katliamına uğruyoruz. Türkçe öğrenmeye başladım ve Türkiye’de spor kanallarını izliyorum. Herkes bizimle birebir fikirde. Büyükşehir Belediye Liderimiz ve öteki büyüklerimize kelam veriyorum yeni gelen transferlerimizle birlikte yeni bir sinema yapıyoruz. Bu sinemanın başrolünde ben olacağım ve Yeni Malatyaspor üstün ligde kalacak kelam veriyorum lakin artık yapılan yanlış kararlardan dolayı kâfi diyoruz” tabirlerini kullandı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor grup kaptanlarından Sadık Çiftpınar ise, ” Büyükşehir Belediye Liderimiz, ilçe belediye liderlerimiz ve oda liderlerimize bizlere verdikleri takviye için teşekkür ediyorum. Bu takviye bizi daha kuvvetli kılıyor, daha özgüvenli oluyoruz. Yapılan haksızlıklara bütün Türkiye şahit oldu. Bundan daha sonra alana çıktığımızda hepsini unutup gerekirse yapılan haksızlıklara karşı da fazla çaba verip hepsinin yenerek toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ekibimizi ligde bırakmak ismine üstümüze düşen bakılırsavin fazlasını yapmak durumundayız. Önümüzde Cuma günü oynayacağımız Göztepe maçı var. Bizim için epeyce değerli bir maç bununda şuurundayız. Mazeretsiz, şartsız, kuralsız alana çıkacağız. Ekibimizi ligde tutmak ismine bir galibiyetle ateşi fitilleyip seri galibiyetlerle kadromuzu ligde tutacağız” dedi.

Lider Gürkan açıklamaların akabinde teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Bültenler – Son Dakika Haberleri