Lider Karaveli: Beşiktaş Harika Kupayı kazansın benimle ya da bensiz…

İzmirliEfe

New member
Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik sorumlu Lider Karaveli, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Karaveli: Güç geçeceğini biliyorduk. hiç bir maç kolay geçmiyor aslına bakarsanız. 3 gündür sürpriz sonuçlar gördük, alt kadrolarla olsa bile fazlaca zorlanan rakiplerimizi gördük. Bugünün kolay olmayacağını biliyorduk lakin bugünü kolaylaştıracak şey, birinci golü atmaktı. Birinci yarıda durum bulmakta zorlandık fakat golden daha sonrası biraz daha kolay oldu. Bugün grubumuz 26. resmi maçını oynadı. Bütün alanda olup bitene karşın kupada üst tipe çıkmak bizim için epey değerliydi.

Benimle ya da bensiz olsun

Beşiktaş taraftarı vazgeçmeyenleri daima sever, sevmiştir, sevecektir. Biz de kadromuzla çıktığımız her maçta vazgeçmediğimizi göstermek istiyoruz. Ayrıyeten Beşiktaş taraftarları onları sevenleri de sever. Bu hayli olağandır. Muhteşem Kupa maçında Beşiktaş’ın başında olmak benim için hayli hoş olacak. O gün, bu kupayı kazananın Beşiktaş olmasını istiyorum. Benimle, bensiz… Biz de bunun bir modülü olabilirsek, ne keyifli bize.

Hoş işlere imza atmak istiyorum

Geldiğim günden beri oynayacağımız maçlara odaklanıyorum, daha sonrasına bakmıyorum. Maçlardan daha sonra ne olacağını düşünmüyorum. Durumumun ne olacağına da hiç bakmadım. Yalnızca uygun temsile odaklandım. Bundan daha sonrası da benim için birebir devam ediyor. Bugün kupada bir maç kazandık. Yarını düşünmüyorum. Beşiktaş’ta hoş işlere imza atmak istiyorum.”