Liderden olay yorum: “Trabzonspor’u şampiyon yapmışlar aslına bakarsanız!”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Üstün Lig önderi Trabzonspor, Gaziantep FK önünde aldığı 3-0’lık galibiyetle dorukta güzelce rahatladı. Bordo-mavililer öbür büyüklerden Fenerbahçe ile puan farkını 10 yaparken, Galatasaray’a 12, Beşiktaş’a da 13 puan fark attı.

Gaziantep’ten Suat Arslanboğa’ya büyük reaksiyon

Fakat bu müsabaka hakem Suat Arslanboğa’nın verdiği kararlarla da oldukçam tartışıldı. Gaziantep FK cephesi, çabucak hemen 5. dakikada Dicko ile Vitor Hugo içinde yaşanan durumda Trabzonsporlu futbolcuya kırmızı kart çıkması gerektiği istikametinde ağır itirazlarda bulundu. Bordo-mavililerin 3. golündilk evvel de konukm kadro penaltı bekledi.

Cevdet Akınal: Hakem bizi doğradı

Haber Global’e konuşan Gaziantep FK Lideri Cevdet Akınal, “Trabzonspor’u şampiyon yapmışlar aslına bakarsan, resmen doğradı bizi. Can-ı gönülden tebrik ediyorum bu hoş idaresi için. Dicko’nun konumu kırmızı kart ve maçı değiştirebilecek bir durumdu. O durum tüm futbol yorumcularından dinlenmeli. Birinci yarıda hayli sarı kart gösterdi” sözlerini kullandı.

Nihat Özdemir’e şikayet edecek

Kırmızı-siyahlı kulübün lideri Akınal, Beyaz Tv’den İhtilal Zengi’ye yaptığı açıklamada da “Kırmızı kart konumunu herkes gördü, bütün Türkiye gördü fakat hakem ve VAR görmedi. Allahından bulsun. Nihat Bey’i (Özdemir) arayıp konuşacağım. Zorumuza gidiyor” dedi.

Erol Bulut: Hakkımı helal etmiyorum

Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut ise, “Futbol ismine konuşacak hoş şeyler var, hoş bir maç olduğunu düşünüyorum. Adalet ismine konuşacak hiç bir şey yok. Gaziantep FK olarak bu hakem kümesine biz hakkımızı helal etmiyoruz. Konuşacak hiç bir şey yok. Hakem 5. dakikada maçı bitirdi, konuşacak bir şey yok. Onun için teşekkür ediyorum” yorumunu yaptı.