Maria Latella'dan Veronica Lario: “Berlusconi'den sonra ayağa kalktım ve yeniden başladım”

Sezai55

New member
ROMA – Sürpriz! Veronica Lario yapay zeka, oyun ve yeni girişimler hakkında konuşmak için kendini TV spotuna veriyor. Ancak ortak bir noktaya sahip olan daha özel bir sohbet için de yer vardır: Hayat, hayal kırıklıklarından, ihanetlerden, dayatılan tüm seçimlerden ve yolculuklardan daha güçlü olarak yeniden başlar. Sadece pes etmeyin ve kendinize şunu söylemeyin: «Ama belki de mümkündür! Ve denedim.” Kendisine lakabını taktıkları “nankör şov kızı” Silvio Berlusconi'den ayrılmasından on beş yıl sonra, soruşturmanın ardından Cumhuriyet ve mektup yine gazetemize, artık “reşit olmayanlarla ilişki kuran bir adamla” birlikte olamayacağını bildiriyor – Veronica Lario sessizliğini bozuyor.

“Her şeyi kaybettiğimi sanıyordum ama kalktım ve yeniden başladım”

İLE Gökyüzü Tg24, Maria Latella'nın yayınında – bu akşam saat 21.00'de “birlikte akşam yemeği” şeklindeki şenlikli formatta – geçen yıl Haziran ayında Cavaliere'nin ölümünden sonra bile sürdürdüğü olağan gizliliğin bir istisnası. Şikayet etmemenin, pes etmemenin reçetesinin geleceğe bakmak olduğu doğruysa, geçmişe ve çıkardığı derslere dair bir şeyler söylemek istiyor. “Berlusconi'den boşandıktan sonra her şeyimi kaybettiğimi sanıyordum ama ayağa kalktım ve yeniden başladım.” “Ailemle dengeli bir şekilde yeniden bir araya gelme umudunun” “umudun kaybolduğu” anlarla yer değiştirdiği salınımı kabul ediyor. O sadece “basın ve kendisine karşı olan güçler karşısında” nankör bir şov kızı olmakla kalmıyor, aynı zamanda birkaç yıl sonra savaş mahkemeye varıyor. Eski başbakan bakımda kazandı. “Milyoner olduğumu söylediler ama benim hiçbir hakkımı reddeden ve benim de saygı duyduğum bir karar vardı. Ve bugün normal bir insanım, bir girişimciyim”, yeniden başlamanın gerçekten mümkün olup olmayacağını merak ettiği karanlık anlara rağmen: “Benim için hiçbir şeyin kalmadığını, belki de gücün kazandığını düşündüm. Tacize uğradığımı hissettim. Ne yapıyordum? Acı çektim ve iktidara ve basına karşı mücadele etmek çok zor, özellikle de basın iktidara yönelmişken.”

(halletmek)

Çocuklarla ilişki

Bir şey her zaman sağlam kaldı: Çocuklarıyla olan ilişkisi. Barbara, Eleonora ve Luigi. “Onların bana olduğu gibi ben de onlara çok yakındım.” Lario'nun hikâyesinde savaşa ve on torununa bırakılacak geleceğe dair kaygıların yanı sıra onu büyüleyen şeyler de var. Örneğin ata binmek neredeyse hipoterapi gibidir.

Tiyatroda aşık olmak

Daha fazla anıya yer var. O, Miriam Raffaella Bertolini, Berlusconi'nin oyunculuk yaparken tiyatroda aşık olduğu ve ona acımasızca kur yaptığı oyuncu. Her şey doruğa ulaşmadan önce, First Lady olarak geçirdiğim yıllar için ne polemik tonu ne de pişmanlık var. «Berlusconi'nin oturma odalarından geçen karakterler her zaman belirli düzeyde olmuştur ve ben de onlardan her zaman etkilenmişimdir, ancak bu dinamikler içinde kendi alanımı bulmayı hiç düşünmedim.'' Eşi olarak rolüne saygı duyduğunu itiraf ediyor: “Bunu elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bu benim için geri adım atmak anlamına geliyordu.”

Veronica Lario, çocukları Barbara ve Luigi ile birlikte

Veronica Lario, çocukları Barbara ve Luigi ile birlikte

Veronica Lario, çocukları Barbara ve Luigi (ansa) ile birlikte

Savaş korkusu

Güvercin grisi takım elbise Veronica Lario, 67 yaşını soğukkanlılıkla giyiyor. Kızı Barbara'nın en çok ilgilendiği girişimci girişimler konusunda tutkulu. Sizi olumlu düşünmeye davet ediyor Jovanotti docet. Korkular savaşlar içindir: «Beni korkutuyorlar. Dünya Savaşı'nın bitiminden 10 yıl sonra doğduğum için Marzabotto yakınlarında yaşayan ailemin birçok hikayesini her zaman dramatik bir şekilde duydum ve yaşadım.” Yoğun bir yaşam. Berlusconi döneminin tanıklığı “Veronica trendi”. Sonra şu sonuca varıyor: “Şantaj yapmak için hiçbir nedenim yok çünkü elimde hiçbir sır yok. Berlusconi'nin maceraları ya da hayatı hakkında hiçbir sırrım yok ve dolayısıyla hiçbir sırrı olmayan geçmişim ne olursa olsun, ne düşünüyorsam onu söyleyebilirim.” “

Silvio Berlusconi'nin eski eşi Veronica Lario, Maria Latella ile birlikte 1 Mart saat 21.00'de Sky TG24'te yayınlanan yayında

Silvio Berlusconi'nin eski eşi Veronica Lario, Maria Latella ile birlikte 1 Mart saat 21.00'de Sky TG24'te yayınlanan yayında

Silvio Berlusconi'nin eski eşi Veronica Lario, Maria Latella ile birlikte 1 Mart saat 21.00'de Sky TG24'te (ansa) yayınlanan yayında