Meloni’nin ortağı Andrea Giambruno: “1 Mayıs’taki video mu? Sarstı”

Sezai55

New member
“Affedersiniz ama bir şarküteride mi çekilmesi gerekiyordu? Jambonların ortasında mı? O Başbakan, bu kadar fakirlik yeter”. Andrew GiambrunoGiorgia Meloni’nin partneri, bir röportajda Kağıtbaşbakanın 1 Mayıs’ta çıkarılan çalışma kanunu kanun hükmünde kararnamesini sosyal medyadan sunduğu videodaki soruları böyle yanıtlıyor.

Sunucunun Rete4’teki “Günün Günlüğü” yayınında başlattığı önizleme videosu. Giambruno, “Yani, karakterime uymadığı için kurbanı oynamıyorum: 15 yıldır gazeteciyim. Ve bu durumun benim için mesleki avantajları da var”, diye itiraf ediyor Giambruno.

Meloni’nin video spotunun arkasındaki yeni “Canavar”ın sosyal kazığı: bu yüzden hükümet binası bir sete dönüştürüldü

kaydeden Emanuele Lauria

02 Mayıs 2023

Bu hareketi Başbakana kendisinin tavsiye ettiği hipoteziyle karşı karşıya kalan Giambruno, “Hayır, Giorgia’nın çok iyi çalışan bir iletişimi var ve onu sarsan bu numarayı icat etti” diye yanıtlıyor. Gazeteci, işi anlatmak için kaçırılan basın toplantısıyla ilgili olarak “Bu onların seçimi, fırsatlar olacağını tahmin ediyorum” diyor.

Chigi’den videoyu başlatmaya çok mu vurgu yapıyorsunuz? “Bunu hayatta yapıyorum ve ben bir robot değilim. Diğer meslektaşlarımın bana bir iletimi nasıl yapacağımı açıklama hakkını talep etmelerini doğru bulmuyorum. Şimdi – diye ekliyor -, anlıyorum ki robotum Giorgia’nın ortağı, ama büyükannemin bir videosu değildi: galadandı. Siyasi değil teknik bir yargıda bulunuyorum: iyi bir hamleydi ve doğru olan, Palazzo Chigi’de çekilmiş olması. İtalyanların evi.Kısacası, pizzaları masalara servis ediyormuş gibi yapan başkaları da vardı: Giorgia kendini kilere kapatmak zorunda kaldı?”

konular