Menemensporlu Ahmet Sagat’ın amacı Harika Lig

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR HABER-

TFF 1. Lig takımı Menemenspor’da forma giyen santrfor Ahmet Sagat; transfer süreci, Balıkesirspor maçı ve meslek planı hakkında konuştu.

Radyospor’da Oleycom’un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Sagat, “Geçtiğimiz dönem Almanya’da RW Koblenz kadrosunda oynadım. Almanya’da âlâ bir performans sergiledim. Yaz transfer periyodunda Cenk Hocam (Laleci) aradı, ‘Türkiye’ye gelir misin?’ diye sordu. Ben de ‘Gelirim.’ cevabını verdim. Süreç bu türlü gelişti. Birinci 2 haftada biraz zorlandım. Şu anda her şey yolunda.” sözlerini kullandı ve ekledi:

Balıkesirspor maçında maksat 3 puan

“Balıkesirspor puan tablosunda bizim altımızda ancak bu ligde her ekip her ekibi yenebiliyor. Ekipte şu anda her şey olumlu gayemiz Balıkesirspor maçında 3 puan. Menemenspor futbolcular için fazlaca büyük bir talih. Kadroda 18-19 yaşında birfazlaca oyuncu var. Ben 26 yaşındayım ve ekibin deneyimli isimlerinden birisiyim. Pote ile ortamızda uygun bir rekabet var. Pote ile çalışmak benim için büyük bir fırsat, kendisi hayli değerli bir isim.”

Gayesi Muhteşem Lig ve A Ulusal Ekip

“Şu anda Menemenspor’a odaklandım. Dönem sonuna kadar gollerime ve asistlerime devam etmek istiyorum. Maksadım Üstün Lig’de oynamak ve A Ulusal Ekip formasını giymek.”

5 gol, 2 asist

25 yaşındaki forvet 1. Lig’de 11 maçta forma giydi ve 5 gol, 2 asist yaptı.