Mesut Özil: Ben Fenerbahçeliyim, nokta!

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin kaptanı Mesut Özil, Galatasaray derbisinde golünü atarak mesleğinde bir birincisi yaşadı. Sarı-lacivertli futbolcu maçtan daha sonra “Çok memnunuz. Birkaç gün evvel de hoş hazırlandığımızı söylemiştik. Hocamız elinden geleni yaptı. Sonuna kadar savaştık. Güç maç olacağını biliyorduk lakin burada kazanıp meskene gideceğiz” dedi.

‘İyi oynayan kazandı’

Konuşmasında üçlü oynamaktan vazgeçmelerine vurgu yapan Mesut, “Sistemi de değiştirdik, ulusal gruba giden arkadaşlarımız vardı, az vakit vardı. 1-2 gün vakit oldu. Alanda elimizden geleni yaptık, hoş oynadık bence. Güzel oynayan kazandı” yorumunu yaptı.

Pereira’ya teşekkür etti

Galibiyeti Fenerbahçe topluluğuna ikram ettiklerini söyleyen Mesut Özil, “Ben Fenerbahçe ile büyüdüm. Küçüklüğümden beri maçları izlerdim, allah nasip etti ve buraya geldim .Burada gol atmak beni epeyce keyifli etti. Hocam ve herkese teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Mesut Özil: En büyük Fener, nokta!

Öte yandan Mesut Özil kadro otobüsünde FB TV’ye verdiği röportajda da dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yıldız futbolcu, “Galatasaray’a gol attın, gerçek Fenerbahçeli oldun” denmesi üzerine “Ben Fenerbahçeliyim daima de o denli olacağım. En büyük Fener, nokta!” karşılığını verdi: