‘Michy Batshuayi, Türk taraftarları çıldırttı’

İzmirliEfe

New member
Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Üstün Lig’de geçen dönemi ikili kupayla kapatan Beşiktaş’ın bu sezonki transferlerinden biri olan Michy Batshuayi, siyah-beyazlıların Yeni Malatyaspor’u 3-0 yendiği müsabakada 2 gol attı. Golcü futbolcunun performansıyla bir tahlil de Brezilya’dan geldi. Ayrıntılar haberde…

‘Türkiye macerasına süratli giriş yaptı’

Şampiyonlar Ligi’nde çaba eden Beşiktaş’la ilgili bir tahlil haber yayınlanan web portalı UOL, siyah-beyazlıların yeni golcüsü Michy Batshuayi’nin Türkiye macerasına süratli bir giriş yaptığını yazdı.

‘Batshuayi, Türk taraftarları çıldırttı’

Haberde, “Geçtiğimiz dönemlerde Chelsea forması giyen Michy Batshuayi, Türk kulübünün taraftarlarının gönlünü kazandı. Vodafone Park Stadı’nda dev bir Batman bayrağı görüldü. Michy, attığı 2 golle Türk taraftarları sevinçten çıldırttı” sözlerine yer verildi.

Futbolcunun kelamları de hatırlatıldı

Öte yandan tahlil haberde Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde de futbolcudan fazlaca şey beklediğine dikkat çekilirken futbolcunun taraftarların kendisine olan ağır ilgiye, “Sevgiler, hürmetler. Çok teşekkür ederim” kelamları hatırlatıldı.

‘Beşiktaş’ı sırtladı’

Ayrıyeten Afrikalı futbolcuları mercek altına alan Africafoot ise Kongo asıllı Belçikalı oyuncu için, “Batshuayi, Beşiktaş’ın kazanmasında büyük rol oynadı. Batshuayi, İstanbul grubunu sırtladı” yorumu yapıldı.

Tezcan Ozan: “Batshuayi Beşiktaş’ta fazlaca gol atacak”

Bu ortada Beşiktaş’ın eski golcülerinden Tezcan Ozan, Michy Batshuayi’nin performansını kıymetlendirdi. Radyospor’da Sporun Merkezi programında konuşan Ozan, “Michy Batshuayi kaliteli bir golcü. Golü kokluyor. Beşiktaş’a önemli yarar sağlayacak. Golcü gol attığında özgüven kazanır. Batshuayi de Malatyaspor maçında bunu gerçekleştirdi. Adapte pek Beşiktaş’ta hayli gol atacağına inanıyorum. Alışılmış ki Dortmund maçı öbür bir düzeyde oynanacak. Ben Beşiktaş’ın Dortmund maçını kazancağını öngörüyorum” dedi.