Miralem Pjanic’ten Ronald Koeman’ın vedası üzerine açıklama

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Barcelona’nın teknik yöneticisi Ronald Koeman ile yollarını ayırmasına Miralem Pjanic de kayıtsız kalmadı. Katalan takımından kirlaık olarak Beşiktaş forması giyen ve bonservisi hala bu kulüptge bulunan yıldız futbolcu toplumsal medyadan bir açıklama yaptı.

Pjanic’ten Koeman’a âlâ bahtlar

Pjanic, kendisini oynatmayan ve bu niçinle yıldızının barışmada eski teknik yöneticisine karşı olumsuz bir hali olmadığını aktardı. Bosnalı futbolcu, mesleği boyunca hiç bir vakit kasıtlı, dolaylı yahut direkt kimseye ziyan verme niyetinde olmadığını belirterek, Koeman’a uygun bahtlar dileklerinde bulundu.

Miralem Pjanic kişsel hesabından şu sözleri kullandı: “her insanın gözünün ekranlarda olduğu bir dünyada, birini yanlış anlamak ve mananın dışına çıkarmak hayli kolay. Mesleğim boyunca hiç bir vakit kasıtlı, dolaylı yahut direkt kimseye ziyan verme niyetinde olmadım.

‘Beşiktaş için en düzgününü yapacağım’

Herkese hürmet duyacak bir biçimde yetiştirildim. Ve bunu her biçimde devam ettirmek niyetindeyim. Ronald Koeman’a gelecekteki seyahatinde düzgün bahtlar diliyorum. Ekibim için elimden gelenin en uygununu yapmaya devam edeceğim.”

Barcelona performansı sönük kaldı

Barcelona’ya 2020-21 döneminde bir öteki Avrupa devi Juventus’tan transfer olan Miralem Pjanic, La Liga’da yalnızca 6’sı birinci 11 olmak üzere 19 maçta baht buldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu müsabakalarda Koeman’ın takımına gol yahut asist kaytısı sağlayamadı.