Muhteşem Lig kulübü liderinden itiraf: Messi’ye teklif yapacaktık!

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, Fenerbahçe maçı öncesi hayli konuşulan açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak: Evvelden Fenerbahçeliydim

Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol’a konuşan Sancak bugün oynanacak müsabaka öncesi “Eskiden Fenerbahçe taraftarıydım” diyerek dikkat çeken bir itirafta bulundu.

‘TFF Balotelli için bize prim vermeli’

Akabinde dünya çapında ses getiren Mario Balotelli transferine değinen Adana Demirspor Lideri, “Balotelli o denli söylemiş oldukleri üzere bir çocuk değil. Balotelli transferi marketing açısından fazlaca değerli. Balotelli geldikten daha sonra birfazlaca futbolcu bize gelmek istedi. Haber yolladılar. Türkiye’nin marketing açısından değerli iş yaptık. TFF’nin bize ekstra para vermesi lazım” diye konuştu.

“Ya teklifimizi Messi kabul ederse’ dedik”

Murat Sancak asıl gündem olan açıklamasını ise Paris Saint-Germain’e transfer olan Lionel Messi konusunda yaptı. Harika Lig temsilcisinin lideri, “Biz az kalsın Messi’ye teklif yapacaktık. Metin Korkmaz, ‘Abi gel Messi’ye teklif yapalım. 15 milyon teklif edelim’ dedi. Dedim ki, Metin pekala ya Messi bu teklifi kabul ederse? Limitimiz var sonuçta.” Sözlerini kullandı.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı ne vakit?

Adana Demirspor ile Fenerbahçe, Muhteşem Lig’in birinci haftasında bugün (15 Ağustos Pazar) karşı karşıya gelecek. Adana’da oynanacak maçı 21.45’te başlayacak.