Mustafa Denizli Beşiktaş’a mı gidiyor? Altay’da toplantı…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ta teknik yönetici arayışları devam ediyor. TRT Spor’dan Barış Yurduseven, deneyimli teknik adam Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’a gideceğini tez etti. İşte Yurtseven’in o açıklaması…

Altay’da toplantı

TRT Spor’da Barış Yurtseven, Altay cephesinden gelen ayrıntıları aktardı. Yurtseven, Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’a gitme ihtimali olduğunu söylemiş oldu. Canlı yayında açıklama yapan Barış Yurtseven, ”Altay – Hatayspor maçından daha sonra Mustafa Denizli ile Altay Lideri Özgür Beyefendi, çabucak hayli sıcak toplantıya girmişler. Toplantı biraz uzun sürmüş. Altay’da kimi futbolcular kendi ortalarında Mustafa Denizli Beşiktaş’a mı gidiyor diye konuşmuşlar. Toplantı hararetli geçmiş ve uzun sürmüş.” sözlerini kullandı.

Mustafa Denizli, müsabakadan daha sonra neler dedi?

”Önümüzde oynayacağımız maçlardan daha sonra dönem başında planladığımız ve yapamadığımız 2 transfer vardı, büyük bir ihtimalle onları gerçekleştireceğiz. Kimi yerlerde alternatifimiz yok. Bunlara bu akşam ferdî yanlışları da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Yalnızca bu akşamın hüznü bizim yanımıza kalacak. Bu camiayı düşündüğümüz yere kesinlikle getireceğiz, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

‘Altay ve Alsancak eski günlerine dönecek’

Denizli, kendi ismini taşıyan stattaki birinci maçında neler hissettiğinin sorulması üzerine ise şunları kaydetti:

“Maça fazlaca farklı hislerle çıktım. yıllar evvel bu stada adım attığım vakit ben çocuk denecek bir yaştaydım. Bütün gençliğim burada geçti. bu biçimde bir akşamda bunu taçlandırmak hem benim hem topluluğun en büyük isteğiydi, olmadı ancak Altay ve Alsancak bizim devrimizde yaşadığı günlere kesinlikle dönecek. Bu stat bizim evimizdi, konutumuz olmaya devam edecek ve konutumuzda biz düşündüğümüz her türlü kararı alacağız.”