“Neredeyse Beşiktaş’a transfer oluyordu”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Muhteşem Lig grubu Aytemiz Alanyaspor’un transferin son gününde Portekiz’in Boavista kadrosundan bir yıllığına kiraladığı Nijeryalı futbolcu Chidozie Awaziem için imza merasimi düzenlendi. İmza merasiminde Çavuşoğlu, futbolcunun Beşiktaş’a değil Alanyaspor’a transfer olduğunu lisana getirdi. Ayrıntılar haberde…

“Beşiktaş’a geliyordu bize kısmet oldu”

Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen merasimde konuşan kulüp lideri Hasan Çavuşoğlu, transferin son gününde Chidozie Awaziem’i takımlarına kattıkları için memnun olduklarını söylemiş oldu. Nijeryalı savunma oyuncusunun ekibe katkı sağlayacağına inandıklarını aktaran Çavuşoğlu, “bu biçimde futbolcuların transferi de kolay olmaz. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’a geliyordu neredeyse lakin bize kısmet oldu.” dedi.

“İki maç kaybettik, ligin başındayız”

Awaziem’in Alanyaspor’un artık bir modülü olduğunu anlatan Çavuşoğlu, “Transferlerle ekibi güçlendirdik. Güzel bir kadro yaptık. Yeni hocamızla Alanyaspor’un eski günlerine döneceğine inanıyorum. İki maç kaybettik ancak daha ligin başındayız. İnşallah daima bir arada toparlanacağız. Yeni gelen oyuncu, teknik grup ve Alanyaspor topluluğuyla Alanyaspor’u daima birlikte hak ettiği yere getirmek için uğraşacağız.” diye konuştu.

“Hazır oyuncuyum, çabucak oynamak istiyorum”

Chidozie Awaziem, hoş bir biçimde ağırlandığı için epeyce memnun olduğunu kaydetti.

Hoş bir yere ve kadroya geldiğini belirten Awaziem, “Alanyaspor, uzun vakittir ismini ve muvaffakiyetlerini duyduğum bir kulüp. Teklif geldiğinde hiç düşünmedim, çabucak kabul ettim. Maksatlara ulaşmak için her şeyi vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Alanda her şeyini veren bir yapıya sahibim. Hazır oyuncuyum. Çabucak oynamak istiyorum.” tabirlerini kullandı.