Onyekuru, Feghouli’nin yoluna taş koydu! Kadroda kalıyor…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Galatasaray’ın 2017 yılında West Ham United’dan renklerine bağladığı Sofiane Feghouli, kadronun yeni periyodunda takımda düşünülmüyor. Galatasaray Lideri Burak Elmas, MHK Yaz Semineri etkinliğindilk evvel basın mensuplarına, hem Feghouli’ye tıpkı vakitte Falcao’ya ayrılık sonucunın iletildiğini duyurmuştu. Yaz transfer döneminin birinci günlerinden bu yana Olympiakos’la görüşen Cezayirli futbolcu, Henry Onyekuru pürüzüne takıldı.

Olympiakos’un transfer limiti doldu

Evvelki dönemi Galatasaray’da kiralık geçiren Henry Onyekuru için AS Monaco’ya 5 milyon Euro ödeme yapmaya hazırlanan Olympiakos, Feghouli transferini askıya almak zorunda kaldı. Fotomaç’taki haberde, sarı-kırmızılı grubun Cezayirli’yi tazminat tarzıyla göndermeye kararlı olduğu sav edildi. Galatasaray’dan yıllık 3 milyon 850 bin Euro garanti fiyat kazanan Feghouli, bir müddetdir çalışmalarını gruptan farklı sürdürüyordu.

Lider Elmas: “Rica ettim…”

MHK’nın Yaz Semineri etkinliğinde basın mensuplarıyla bir ortaya gelen Galatasaray’ın yeni Lideri Burak Elmas, Falcao ve Feghouli’nin durumuna ait: “Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu ama bu fiyat yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde fiyatlarının ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim.” biçiminde konuşmuştu.

Feghouli’nin Galatasaray mesleği

Dursun Özbek idaresinde West Ham United’dan 4 milyon 250 bin Euro’ya mal edilen Sofiane Feghouli, 4 yıl ortasında Galatasaray’ın kasasına 19 milyon 650 bin Euro eksi yazdı. 4 yılda sarı-kırmızılı formayı 139 defa sırtına geçiren Cezayirli 29 gol atarken, 27 asist yapmıştı.