Pd, Andrea Orlando David Ermini'yi arayarak görevi Spinelli'ye devretmesini ister. Ama o: “Politikanın bununla hiçbir ilgisi yok. Şeffaflık ve yasallı

Sezai55

New member
Andrea OrlandoLiguria'daki erken seçimlerde merkez solun adayı, istifa eden John Totibugün aradı David Ermini, Holding şirketinin başkanlığına atanmasının ardından istifa etmesini istiyor Spinelli Grubu. Eski bakanın maiyetine göre, Orlando, uzun zamandır tanıdığı biri aracılığıyla, Ermini'yi arayarak istifa etme fırsatını dikkatlice değerlendirmesini istedi, çünkü bu seçimin şu anda olduğu gibi yanlış anlaşılmalara ve istismara maruz kalabileceğine inanıyordu. Ermini, bunun herhangi bir siyasi çıkarımı olmayan, yalnızca profesyonel bir pozisyon olduğunu yineledi ve davayı etkilemek istemeyen görevinin niteliğinin önümüzdeki birkaç saat içinde somut eylemlerle açıklığa kavuşturulacağını söyledi. Orlando, bu güvencelere rağmen, Ermini'nin istifa etme fırsatını gereken dikkatle değerlendirmesi konusunda ısrar etti.

Ermini'nin öğleden sonraki cevabı: “Spininvest'in yönetim kurulu başkanlığı görevini kabul ettim çünkü

Şeffaflık ve yasallık adına, endüstriyel gruba sürekliliği garanti edebilecek yeni bir yola eşlik etmek üzere profesyonel hizmetlerimi sunmam istendi ve ayrıca

“Yüzlerce işçiyi ve işlerini korumak ve güvence altına almak”.

“Öyle olmasaydı, teklifin bana yöneltileceğine inanmıyorum. Kurumsal yolum kendi adına konuşuyor. Görevlerimi disiplin ve onurla yerine getirdim ve şimdi de aynı olacak.

Duruşma olaylarının benim seçimim üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Duruşmalar kendi seyrinde ilerleyecek ve Cenevizli yargıçların dengesi ve yetkinliği iyi bilinmektedir ve onlara karşı derin bir saygım vardır. Bunların bununla hiçbir ilgisi yoktur.

siyasi olaylar bile değil. Herkesin bildiği gibi fikirlerim var ama bunlar, üstlendiğim tüm rollerde, kurumlara ve profesyonel çalışmalara karşı dengeli ve saygılı bir davranış sergilememi hiçbir zaman engellemedi.

“Bir buçuk yıldır yine tutkuyla yaptığım bir şey”.

Liguria Investigation, CSM'nin eski başkan yardımcısı David Ermini'yi Spinelli grubunun holdinginin başkanı olarak atadı. Soldaki utanç, PD: “Uygunsuz seçim”

Marco Lignana tarafından

29 Temmuz 2024

Ermini, CSM başkan yardımcısı olmasının yanı sıra, geçmişte Demokratik Parti'nin Ligurya komiseriydi ve hala Demokrat Parti liderliğinde. Partilerin yolsuzluk ve yasadışı finansmanı için yapılan maxi soruşturmasında yer alan Spinelli grubunun başkanı olarak atanması, patronu Aldo'nun hala ev hapsinde olmasıyla birlikte, PD'de gerginlik ve utanç yarattı, yerel sekreterler Simone D'Angelo ve Davide Natale Ermini'nin tercihini “tamamen kişisel ve uygunsuz” olarak nitelendiren bir notla kendilerini uzaklaştırdılar.

Sağ, davayı hemen ele aldı. 'Sizden biri Ermini', meclis üyesi tarafından oturumun başında Liguria Bölge Konseyi odasında açılan tabeladır. Melek Kovboy kız(Forza Italia'ya).

Bu işaret muhalefet meclis üyelerinin tepkisine yol açtı ve meclis görevlileri tabelayı kaldırmak için müdahale etti. Vaccarezza ayrıca Lista Sansa'nın grup liderinin yokluğu hakkında da tartıştı Ferruccio Sansa Bölge Başkanı'nın istifasının ardından ilk Bölge Konseyi'nde John Toti, Muhtemelen Eylül ayında konsolide bütçe için planlanan toplantıdan önceki sondan bir önceki meclis oturumu.

Bölgesel meclis üyesi Brunello Brunetto (Lega) mecliste aynı muhalif grup lideri için ülser ilacı gösterdi, ancak bölgesel meclis üyesi Roberto Centi (Lista Sansa) Sansa'nın yokluğunun kayınpederinin cenaze törenine katılmasından kaynaklandığını söyledi. Bölgesel meclis üyesi Sonia Viale (Lega) “Toti'nin istifasının, köşeye sıkıştırılmış halk egemenliğine atılan bir yumruk olduğunu, CSM'nin eski başkan yardımcısı ve PD'nin ulusal yönetiminde görev yapan üyenin ise Spinelli Group'un holding şirketinde çalışmaya gittiğini, İtalya Cumhuriyeti tarihinde kara bir sayfa olduğunu” kınamak için söz istedi.