Pd, Decaro'nun Avrupa seçimleri adayı: Schlein'in duyurusu. “Mafyaya karşı bağlılık onun adına konuşuyor. Fotoğraf? Olur, Meloni ve Salvini'ye bakı

Sezai55

New member
Antonio Decaro Avrupa seçimlerinde aday olacak. Artık resmileşti: Demokrat Parti sekreteri bunu bizzat duyurdu Elly Schlein. Bari'deki belediye meclisinin olası feshedilmesine ilişkin tartışmaların başladığı günlerde, “Adaylıklar arasında, yönetimiyle şehrinin yeniden doğuşuna katkıda bulunan İtalya'nın en iyi belediye başkanlarından birinin adaylığı da var” dedi. patronun kız kardeşiyle olan fotoğraf Ancak Decaro Güney'de listede ikinci olacak: o birinci olacak Lucia Annunziata.

“Başkan Decaro'dan atış yapmasını istedik. Fırtınada sadece soyadımız için”

kaydeden Gennaro Totorizzo

26 Mart 2024

“Bu sözleri söylemezdim ama bu hareketi de yapmazdım – sekreter ayrıca Salı günü La7'de Di'ye şunları söyledi: Michele Emiliano Bari'deki sahneden – Ama şunu açıklığa kavuşturalım ki kendisi bir sulh hakimi ve her zaman mafya mensuplarını hapse atmak için çalıştı”.

Decaro'nun gözyaşları: “Bari mafyasına meydan okudum, beni tehdit ettiler, işte isimler”

Bu bağlamda, “Decaro'nun organize suça karşı kararlılığının kendisi adına ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Rahatsız edici fotoğrafla ilgili olarak Schlein, “Bana öyle geliyor ki bunun bir Aziz Nikolaos kutlamasında çekildiği ve bu olayın gerçekleştiği açıklığa kavuşturuldu” dedi. O kadar çok insan senden bir selfie istiyor ki. Bu herkesin başına gelir. Bana öyle geliyor ki, daha sonra açıklama yapmak zorunda kalan politikacıların diğer fotoğraflarında da aynı şey oldu: Salvini bir ultra lideriyle ya da Meloni Spada klanından biriyle…”.