Referandum, Meloni: “Vatandaşlık Sorusu Bir saçmalık, yasa değiştirilmemeli”

Sezai55

New member
Vatandaşlık ile ilgili soru “saçma: sadece zarif salonlarda ve sık sık seçkin kulüplerde yaşayanlar” idi ve “belirli bir ilçiliği de ifade ediyor” çünkü birçoğu şimdi bir ülkede 5 yıldan fazla yaşıyor ve daha sonra başka bir yere taşınıyor, birçok solcu soruyu, başbakandan çok daha fazlasını reddetti. ” Giorgia Meloni Libero Quotidiano'nun 25. yıldönümü kutlamasıyla video ile.

Başbakan şöyle devam ediyor: “Yasayı değiştirmem gerekmediğini düşünmeye devam ediyorum, İtalyanların büyük çoğunluğu ile aynı çizgide olduğum için çok mutluyum, İtalyanların büyük çoğunluğunun ne düşündüğünü hesaba katmak için alçakgönüllülüğe sahip olmalısınız”.

“Bu hikayenin başlangıcından itibaren – ekliyor – Sol tarafından yapılan yasaların yürürlükten kaldırılma referandumlarını sunma duygusunu anlamadım ve bunun hükümet için bir test olduğunu söyleyerek: bunun yerine, muhalefetler üzerinde bir referandum olduğu ve sonuç yeterince açık olduğu görülüyor. Çoğunlukta işimizle devam ettiğimiz hiçbir şeyi değiştirmiyoruz”.

Meloni, muhalefete atıfta bulunarak şöyle diyor: “Vittoria'yı sadece yetersizliklere ulaşmadan bile ilan etmekle kalmayıp, Meloni'nin 8 ve 9 Haziran referansına evet oyu verenlerin sayısının, topluluğa göre daha üstün olduğu, doğru olmayan oyların üstesinden geldiğini ilan eden bir muhalefetimiz var.

Amerika Birleşik Devletleri ve Başkan ile olan ilişkisinden bahsetmişken Donald Trump, Başbakan şöyle diyor: “Bence Trump, ulusal çıkarlarını savunan cesur, Frank, kararlı bir lider. Kendimi ulusal çıkarlarını savunan açık, cesur ve kararlı bir kişi olarak görüyorum. Bu yüzden, aynı fikirde olmadığımızda bile birbirimizi iyi anladığımızı söyleyebilirim”. Ve aradaki molada Elon Musk Ve Beyaz Saray'ın kiracısı şöyle diyor: “Musk'un bazı tweet'leri için özür dilediğini gördüm, sanırım iyi yaptı ve Başkan Trump'ın kendisini iyi bir haber olacağını düşündüğüm bir yeniden kompozisyona sunduğunu gördüm”.