İzmirliEfe
New member
Spor Toto Muhteşem Lig’de heyecan, son hız devam ediyor! Rizespor ve Kasımpaşa, Muhteşem Lig’in 2021-2022 döneminin 10. haftasında karşı karşıya geliyor. İki ekip da bu şiddetli maçta elde edeceği skorla puan yahut puanlar almanın peşinde. Pekala Rizespor Kasımpaşa maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Ligin 10. haftasında perde açıldı! Rizespor Kasımpaşa maçı Bein Sports 1’den nasıl canlı izlenir?
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
Dönemin 10. haftasında Rizespor, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Gayret saat 13.30’da başlayacak. Rizespor Kasımpaşa maçı Bein Sports 1’den canlı izlenebilecek.
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS 1 CANLI İZLEMEK İÇİN YAYIN BİLGİLERİ
Rizespor – Kasımpaşa maçı, Bein Sports 1ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Müsabakayı şifresiz olarak izleyebilmek için kullanıcıların Bein Sports abonesi olması gerekiyor. Öte yandan, TV yerine Bein Sports internet sitesi üzerinden Bein Connect Rizespor – Kasımpaşa maçını yayınlayacak. Bein Connect aboneleri bu müsabakayı Bein Connect’ten de izleyebilir.
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI ANLATIM
Lakin Rizespor – Kasımpaşa maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
Dönemin 10. haftasında Rizespor, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Gayret saat 13.30’da başlayacak. Rizespor Kasımpaşa maçı Bein Sports 1’den canlı izlenebilecek.
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS 1 CANLI İZLEMEK İÇİN YAYIN BİLGİLERİ
Rizespor – Kasımpaşa maçı, Bein Sports 1ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Müsabakayı şifresiz olarak izleyebilmek için kullanıcıların Bein Sports abonesi olması gerekiyor. Öte yandan, TV yerine Bein Sports internet sitesi üzerinden Bein Connect Rizespor – Kasımpaşa maçını yayınlayacak. Bein Connect aboneleri bu müsabakayı Bein Connect’ten de izleyebilir.
RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI ANLATIM
Lakin Rizespor – Kasımpaşa maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.