Salis Dosyası, DYY'deki suçlamalar: Gambino Autosospeso, Parti soruşturmanın genişlemesinden korkuyor

Sezai55

New member
Partiden “kendini senfeksiyon” iletişimi, ancak (şimdilik) Belediye Meclisi tarafından değil. 24 saat ertelenerek, savcı tarafından Yolsuzluk Soruşturmasında sipariş edilen aramalardan sonra, yerel polisi kapsayan Ofis Of Of Of of Ofis eylemlerinin vahiyinde, İtalya Kardeşleri Yeni İlerici Savaş Belediye Başkanı'nın Seçim Kampanyasını gözden kaçırmayı amaçlayan Dossieraggi İddia Eden Dosya davasının ilk siyasi etkisi var. Silvia Salis.

Antonino Sergio GambinoGenoa'daki Meloniler Belediye Meclis Üyesi eski Meclis Üyesi (diğer şeylerin yanı sıra) gazeteyi sağladığı için araştırdı Doğrusu Belediye seçimlerinin oylamasından iki gün sonra geçen ay yayınlanan bir yıl önce Salis'in neden olduğu bir trafik kazasıyla ilgili tutanaklar, DYY hisse senedi aldı. Dün, bir meclis üyesi Gambino rolünde, hala ulusal düzeyde partide gerginlik seviyesini artıran Belediye Meclisi'nin ilk oturumunun masalarında hala bulunduğu göz önüne alındığında, yarıya bir adım geri döndü. Buna yemin ediyor Giorgia Meloni Soruşturma haberi bile gelmedi, ancak hikayenin gerektireceği riskler için “rahatsızlık” ı gizlemiyor.

Dün aynı Salis tema hakkında konuşmak için geri döndü (“beni çok sayıda kişi arasında endişelendiren damar en az önemlidir, ancak doğrulanırsa çok ciddi olurlarsa”)) aynı meclis üyesine hitap ederek (“Onun yerine kendimi konseyden de askıya alma gerçeğine yansırdım: şehir, şeffaflığı ve kurumsal bütünlüğü hak eder) ve avlardan ibarettir) ve avlardan şeffaflığı ve kurumsal bütünlüğü hak eder) ve avlardan Nicola Fratroianni (“Bu şekilde, kendinden görünen bir anlamla, hangi anlamla karşılaştıklarını düşünürler”), DYY'de soruşturmanın daha fazla olası gelişmelerinin bugüne kadar çok yerel kalan bir vaka haline gelmesinden korkuluyor.

Dün yargı cephesinde ortaya çıkan yeniliklerden, dahası, Gambino'yu içeren skandal, eski Merkez -Hakkar çoğunluğun diğer meclis üyelerine, ilk olarak birkaç ay önce eski Lig Bölge Meclis Üyesi (şu anda soruşturulmamış) Lorenza Rosso tarafından yönlendirilen sosyal politikaların diğer meclislerine de genişleyebilir.

Roma'daki Della Scrofa'da, Ulusal Parti karargahında çalışan Meloni Praetoryalılar arasında, Gambino'nun “bir farkındalık” ile süspansiyonunu, “gerekli önlemleri almadan önce”, “parti değerleriyle dolu” olduğu gerçeğiyle açıklayanlar var. Ceneviz meclis üyesinin, geri adım atmanın en kısa sürede “sterilize edilmesini” önemli ölçüde istendiğini açıkça belirten bir meslek formülü, kullanılan ifade, durum.

Resmi pozisyonların ötesinde (“bizim için açık bir gökyüzünde bir yıldırım cıvatasıydı, ancak adalete güveniyoruz ve Gambino'nun gerçeklere yabancı gösterilebileceğine ikna olduk” diyor, Liguria'daki DYY koordinatörü Matteo Rosso, net hükümler geldi. “Şu anda, bu tür vakaları karşılayamayız,” diye oynuyor. Zaten son seçim kampanyası sırasında, iç ve kurumsal kaymalar arasında (hepsinden biri, Blitz'in başka bir DYY meclis üyesi olan Francesco Maresca'nın kardeşini oylamadan iki gün sonra atama girişimi, yerel parti ulusal spot ışığında sona ermişti.