Şampiyonlar Ligi’ndeki Beşiktaş – Sporting maçını Slovak hakem Slavko Vincic yönetecek

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Temsilcimiz Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında Sporting CP’yi ağırlayacağı çabanın hakemi Slavko Vincic oldu.

Fuhuş ve uyuşturucu operasyonunda tutuklandı

Cumhuriyet’in aktardığı habere göre, Slovak hakem Vincic ile ilgili birtakım skandal olaylar da ortaya çıktı. Vincic, 6 ay evvel Bosna-Hersek’teki bir fuhuş ve uyuşturucu çetesine yönelik polis soruşturması kapsamında tutuklandı. FIFA kokartlı hakem, düzenlenen bu partiye polislerin baskın yapması daha sonrası göz altına alınmıştı.

‘Ben orada hiç bir şey yapmadım’

Slavko Vincic o devir emniyete verdiği sözde, “Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus üzereydi. Çok güç vakit içinder geçirdim. Ben orada hiç bir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından daha sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Sinema gibiydi” açıklamalarını yapmıştı.

Beşiktaş – Sporting maçı ne vakit ve saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Kümesi birinci hafta maçında Beşiktaş, 19 Ekim Salı günü Portekiz temsilcisi Sporting CP’yi ağırlayacak. Kuvvetli çaba 19.45’te başlayacak. Slavko Vincic’in yöneteceği gayrette yardımcılıklarını vatandaşları Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Görüntü Asistan Hakem (VAR) koltuğunda ise Matej Jug oturacak.