Sergen Yalçın, sakatlık tenkitlerine isyan etti! O kelamlar…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Muhteşem Lig’de son olarak Altay’a 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta sakat futbolcuların fazlacaluğu teknik yönetici Sergen Yalçın’ın da eleştirilmesine niye oldu. Beşiktaş Teknik Yöneticisi, yaşanan sakatlıkların niçini hakkında neler düşünüyor? Ayrıntılar haberde…

Sergen Yalçın’dan sakatlık açıklaması

Milliyet’in haberine bakılırsa; kadroda üst üste yaşanan adale sakatlıklarına değinen Sergen Yalçın, “Maalesef takımdaki fazlaca yorgun olan oyuncularımızı dinlendirme fırsatı bulamıyorum. Zira onları dinlendirmek için kenarda oyuncumuz yok. Onlar da darbeye bağlı sakatlıklar yaşadı” dedi.

“Pjanic bile sakatlandı”

Ayrıyeten Sergen Yalçın’ın “Ben niçin Pjanic’i ikinci yarılarda oyundan alıyorum? Dinlenebilsin, sakatlanmasın diye… Lakin; sonunda Pjanic bile sakatlandı. Juventus ve Barcelona görmüş, oralarda da ağır maç tempolarına denk gelmiş Pjanic bile sakatlık yaşadı” dediği açıklandı.

Ajax maçı takımı aşikâr değil

Öte yandan siyah-beyazlıların teknik işvereni, şu an için Ajax müsabakası takımının aşikâr olmadığını lisana getirdi. Kale hariç tüm bölgelerde sorun yaşadıklarının altını çizen Sergen Yalçın, “Atiba da sakatlandı. Tahminen maça kadar başta sakatlıklar da olabilir. Maalesef takımdaki en kritik oyuncuları dinlendirme talihimiz olmadı. Önümüzdeki ulusal ortaya kadar bu kasvetleri yaşayacak üzereyiz. Yalnız şunu da kimse unutmasın biz buradan daha da güçlenerek çıkacağız” diye konuştu.

“bir daha birebir antrenman, bir daha birebir yükleme”

Tecrübeli teknik adam, “Bizim için gelecek karanlık değil. Sakatlıklara münasebet olarak idman ya da yükleme diyorlar. Benim grupta üçüncü dönemim daha evvel bu biçimde bir şey yaşandı mı? Geçen sene ikili kupa kazandık. bir daha tıpkı egzersiz bir daha tıpkı yükleme vardı. Darbeye bağlı sakatlıklara bir şey diyemeyiz lakin adale sakatlıkları büsbütün oyuncuları dinlendirememekten kaynaklanıyor” dedi.

Ajax maçı öncesi Beşiktaşlı futbolcuların son durumu

• Rosier (Ligde cezalıydı dönüyor)
• Welinton (Sakat)
• Montero (Hasta, oynaması zor)
• Vida (Sakat)
• Atiba (Oynaması zor)
• Necip (Oynayacak)
• M.Topal (Sakat)
• N’Koudou (Sakat)
• Pjanic (Sakat)
• Oğuzhan (Şüpheli)
• Salih (Sakat)