Sergen Yalçın’dan grubuna rest: Bu hezimetin sorumluluğunu almıyorum!

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Muhteşem Lig’de üst üste 3. mağlubiyetini alan Beşiktaş’ta kazan kaynıyor. Teknik yönetici Sergen Yalçın, 2-0’lı Alanyaspor yenilgisinin akabinde epeyce konuşulacak açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, “Artık buraya gelip basına konuşmak sıkıntı gelmeye başladı. Her maçtan daha sonra birebir şeyleri söylemek, çeşitli mazeretler üretmek bizi de fazlaca sıkıntı duruma düşüyor” dedi.

‘kararın sorumluluğunu alırım lakin isteksizliği almam’

Taraftarlardan ve topluluktan özür dileyen Sergen Yalçın, “Burada sorumlu benim ve sorumluluğu alması gereken de benim. Lakin bugün alandaki oyunun isteksizliği, ruhsuzluğu ve kabullenmişliğinin sorumluluğunu almak istemiyorum. kararın sorumluluğunu alırım lakin bu kazanmak için hiç bir şey yapmamanın sorumluluğunu almak istemiyorum. Bunu da söyleyeyim” tabirlerini kullandı.

Sergen Yalçın: Resmen yenilgiyi kabullendik

Yalçın, “Yediğimiz goller biresysel yanılgılardan ve savunma yanlışlarından oluyor. Bu maç sözlerin tükendiği maç oyunsal manada. Beni üzen hiç bir şey yapmadığımız ve resmen yenilgisi kabulllenmiş bir oyuncu kümesinin olması. Bugün mazeret üretecek bir durumumuz yok. Biz sağlamız, âlâ idmanlar yapıyoruz ancak maalesef bizim de psikolojimiz bozuldu” diye konuştu.

Basın toplantısında soru almadı

Sergen Yalçın ayrıyeten, “Kenarda çaresizce oturduğumu 2 yıldır hiç hatırlamıyorum. Kenarda çaresizce oyunu izlemek zorunda kaldım” kelamlarıyla de dikkat çekti. Beşiktaş Teknik Yöneticisi basın toplantısında epeyce kısa bir konuşma yaparak soru almadan ayrıldı.