t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinden afetin yaşandığı Kastamonu ve Sinop’a yardım eli

Sezai55

New member
İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji Türkiye yerleşkelerinin t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri dayanak elini bu defa selin vurduğu Kastamonu ve Sinop’a uzattı. İlçe belediyeler ve AFAD ile irtibata geçen öğrenciler, hazır besinden içme suyuna, bebek mamasından hijyen setine kadar birfazlaca gereksinim listesindeki malzemeyi bölgeye gönderdi.

Güç vakit içinderda birlik ve birliktelik duygusu ile dayanışma örneği gösteren öğrencilere; İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji İdare Şurası Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, başlattıkları manalı yardım kampanyası için teşekkür ederek öğrencilerinin duyarlılıklarıyla gurur duyduğunu belirtti.

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, daha öncede İzmir sarsıntı bölgesine yardım, Giresun’a kitap bağışı, Hatay için orman kampanyaları üzere birfazlaca toplumsal sorumluluk projesine imza attı.

HATAY’DA ZİYAN GÖREN ORMANLARA NEFES OLDULAR

t-MBA liderlik Akademisi öğrencileri, geçtiğimiz sene Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan, Bir Nefes” projesi ile de Hatay’a hatıra ormanı yapmayı başardı.

GİRESUN’A KİTAP BAĞIŞI

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, her yıl muhtaçlık sahibi bir okula kitap, kıyafet ve okul araç gereçleri takviyesinde bulunuyor. “Her Okul Bir Kütüphane” projesini yürüten öğrenciler, sel felaketinden etkilenen Giresun’un Dereli ilçesine de geçen yıl 15 bin adet kitap dayanağında bulundu.

İZMİR ZELZELE BÖLGESİNE YARDIM

İzmir sarsıntı bölgesinde en epey muhtaçlık duyulan battaniye ve hijyen mamüllerinden oluşan yardım kolilerini vatandaşlara ulaştıran t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, geçen yıl uzun bir süre bölgeye yardımlarını sürdürdü.