Tahir Kıran’dan Galatasaray’a gönderme: 15 bireye karşı oynayınca…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan davasında büyük tansiyon yaşadığı Galatasaray ile alanında oynadığı maçı 3-2 kaybetti. Son saniyeye kadar tansiyonun düşmediği müsabaka, hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlarla da fazlaca konuşuldu.

’80 milyonun takdirine bırakıyorum’

Maçın akabinde TV 100’deki Var Odası programına bağlanan Çaykur Rizespor Lideri Tahir Kıran, “Çok bir şey söylemek istemiyorum. 80 milyon izledi. Onların takdirine bırakıyorum” dedi.

Kıran şu biçimde devam etti: “Tek söz konuşmuyorum. Fakat sessiz kalacağımın garantisi yok. Herkes kendine göre hesabını yapacaktır. Ne kaybettiğimiz birinci maç, ne de son maç. Yapılanları gördük.”

’15 bireye karşı gücün yetmiyor’

Hakemlere ve ötürüsıyla Galatasaray’a göndermede bulunan Tahir Kıran, “Maçtan daha sonra soyunma odasına gittim ve grubu tek tek ekibi tebrik ettim. 11 bireye karşı 15 kişi oynayınca biraz kasvet oluyor. Ona gücün yetmiyor. Güya 15 bireye karşı oynamış üzere hissettik” diye konuştu.

Skor tabelasında niye 2-2 yazıldı?

Kıran, Ertem Şener’in “3-2 olduğunda skor tabelası bilerek mi yazılmadı?” sorusuna ise, “Herkes golün VAR’a gideceğini zannetti. Ben de o denli zannettim. Hiç fark etmedim yani. Bilerek olmaz” cevabını verdi.

‘Galatasaray’dan teşekkür beklerdik’

Rizespor Lideri, sarı-kırmızılılara sitemlerini “Galatasaray’dan gelen konuklarımızı fazlaca hoş ağırladık fakat onlar yalnızca Valimize ve Emniyet Müdürü’müze teşekkür etmişler. Biz de bir teşekkür beklerdik” kelamlarıyla sürdürdü.

‘Oğulcan Çağlayan muhatabım değil’

Tahir Kıran, Galatasaray’a olaylı bir biçimde transfer olan eski futbolcusu Oğulcan Çağlayan’ın maç daha sonrası gülücük paylaşımı içinse “Oğulcan benim muhatabım değil” yorumunu yaptı.